Категорії

Світиться йо-йо на нитці Холодне серце Frozen N20-7

Діаметр дитячих пластмасових йо-йо, що світяться на нитці Ельза та Анна становить 5.5 см.

У ящику 720 штук йо-йо оптом Frozen, що світяться, в упаковці 12 штук йо-йо Холодне серце в чотирьох кольорах.

Read moreПоказати менше
20,75 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
N20-7
Бренд:
Опис

Дитячі пластмасові йо-йо зроблені у вигляді дисків з наклейкою, на якій зображено персонажів мультфільму Холодне серце, наприклад, Ельза та Анна, Олаф, Маршмелоу та інших. При розкручуванні нитки йо-йо вдаряється і спалахує діод, який працює від двох батарейок таблеток.

Діаметр дитячих пластмасових йо-йо Фрозен складає 5.5 см. В упаковці зібрано 12 штук йо-йо у чотирьох кольорах: синій, зелений, жовтий, червоний.

Купити дитячі йо-йо Холодне серце оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) оптом іграшки 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина,14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N20-7

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Йо-йо
Іграшка, що світиться
Так
Ширина
35 мм
Діаметр
55 мм
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Батарейки
Кількість світлодіодів
1
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню