Категорії

Ляльки шарнірні Казковий патруль із набором

Довжина ляльки Казковий патруль становить 30 см, а ширина у плечах 7 см.

Read moreПоказати менше
114,80 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
MD
Опис

Дитячі лялечки зроблені на образ героїнь популярного мультсеріалу Казковий патруль: Альона, Сніжка, Варя, Маша. Всі лялечки одягнені в шикарні вечірні сукні, які можна легко зняти. На голові зроблені зачіски із кольоровими стрічками. Кожна лялечка пакується в індивідуальну упаковку з твердого картону та з вітражною вставкою. Крім одягу в набір ляльки входять дзеркала гребінця та інші жіночі аксесуари.

Довжина ляльки Казковий патруль становить 30 см, а ширина у плечах 7 см. У ящику 5 видів ляльок Казковий патруль оптом.

Купити дитячі ляльки Казковий патруль оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення ляльок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
MD

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Ширина
70 мм
Висота
30 см
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: R201-4
У ящику 600 штук, а в упаковці 6 штук пластмасових труб антистресів фосфорних Поп Іт Труба Гофра, що світиться Довжина фосфорної гофрованої трубки попит становить 20 см, а діаметр 30 мм.
Артикул: N6-3
У ящику 288 штук силіконових іграшок приколів Унітаз із какашкою. В упаковці 4 кольори унітазів. Висота дитячої іграшки Какашка з унітазу складає 9.5 см, а ширина 7 см.

Налаштування

Меню