Категорії

Іграшки БейБлейд Beyblade Barricade Lucifer B-206

У ящику 180 штук бейблейдів Люцифер Баррікейд B-206 з ручкою

Діаметр дзиги блейда Barricade Lucifer становить 6.5 см.

Read moreПоказати менше
186,75 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
N19-3
Бренд:
Опис

Дитячі іграшки оптом зроблені у вигляді дзиги бейблейда, що запускається за допомогою ручки. При різкому ривку нитки бейблейда дзига Beyblade Barricade Lucifer починає крутитися і обертається.

У коробці зробленої під відомий бренд Infinite Інфінті, поміщено бейблейд Люцифер Баррікейд B-206 у розібраному вигляді з гумовими пелюстками зайдами диском, рухомим драйвером, що крутить, а також набір інструкцій. Комплектується бейблейд Barricade Lucifer B-206 з ручкою.

Діаметр зібраного дзиги блейда Barricade Lucifer B-206 складає 6.5 см. У ящику 180 штук.

Купити дитячі дзиги БейБлейд (Beyblade) Люцифер Баррикейд оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N19-3

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
BeyBlade
Тип
Beyblade
Ширина
65 мм
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню