Категорії

Фільтрувати за
Фільтрувати за
Наявність:
Ціна
  • 5,00 ГРН - 6,00 ГРН

Розтушки

Фільтрувати за

Розтушування категорія Прикольні іграшки, які ростуть як справжні рослини. Підливаючи воду розростання може збільшиться втричі, а якщо це розростання орбіз, то і в 10 разів збільшуються. Дитячі розростання роблять у вигляді кульок, рослин, таких як морські водорості, квіти, кущі та кактуси. Також можна зустріти виростки у вигляді тварин, як-то динозаври, черепашки, дракони, жаби та інших звірят.

Основою таких розтушок є гідрогель, який має властивість набирати вологу. Завдяки особливому хімічному складу розростання можуть тривалий час зберігати форму і об'єм утримуючи вологу.

Крім розтрушок є кульки орбізи, які робляться у вигляді кульок різних діаметрів, які варіюються від 1 мм до 10 мм. Найчастіше орбізи використовують у дитячій зброї.

Наш оптовий склад іграшок SKAZKA оптом представляє багато видів розтушок, орбізи від маленьких до великих. Орбізи зібрані в пакетики та кульки.

Купити дитячі іграшки орбізи оптом з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Автолюкс, Делівері. Мінімальне оптове замовлення складає 50 доларів.

Read moreПоказати менше

Налаштування

Меню