Категорії

Іграшки

Фільтрувати за
Артикул: P16-2
В упаковці зібрано 36 штук дитячих обручок безрозмірних Fashion Jewelry. Всі кільця розміщені в рожевій коробці у формі серця з вітражною вставкою. Кільця прикрашені пластиковими фігурками тварин, квітів, популярних...
Артикул: P16-1
В упаковці зібрано 36 штук дитячих обручок безрозмірних. Всі кільця розміщені в рожевій коробці у формі серця з вітражною вставкою. Кільця прикрашають пластиковими фігурками тварин, квітів, популярних ляльок. У ящику...
Артикул: P16-4
В упаковці зібрано 36 штук дитячих кілець безрозмірних металевих зі стразами. У ящику 100 упаковок (3600 шт.) дитячих кілець залізних оптом

Іграшки стали незамінною частиною нашого дитинства, правда, для деяких іграшки так і залишилися не замінної частиною життя. Іграшки виникли з появою першої дитини. Синок або дочка не можуть обійтися і хвилини щоб щось не захопити своїми цікавими руками чи не зачепити ніжками. Дитина буде гратися знайденим предметом, поки той йому не набриднути.

Нам як батькам важливо вберегти дитину від небезпечних іграшок, які можуть йому зашкодити, тому зараз так багато в світі проводитися іграшок, що їх навіть складно розділити на групи, а встежити за останніми тенденціями просто неймовірно. Як багато можна назвати нам іграшок, починаючи від простих ляльок і закінчуючи водними помпами для басейнів і це тільки верхівка айсберга.

Найбільш популярні іграшки що рухаються, наприклад, заводні інерційні іграшки, або повітряні змії. Також наших дітей приваблюють яскраві іграшки такі як лазери, ліхтарики, кулони светяшкі, що світиться діодні палички у вигляді супергероїв. А як батькам хочеться подарувати дитині іграшки з дитинства, такі як йо-йо, веселка пружинка, заводна дзига, іграшки ходуни, вертиться куля, рогатки вертолетік з діодами. Але найважливіше щоб іграшки були безпечні і тут лідером виступають іграшки з дерева, в яких застосовується мінімальна кількість штучних добавок і барвників. У наш час набирають популярності саме надуваються сердечка, тварини, автомобілі, що стають дуже схожі на реальні предмети.

Також стали популярні різноманітні вибух пакети, або дитячі гранати, що від одного натискання сильно надуваються і вибухають, ніж можуть привести публіку в здивування.

Китай - це світова фабрика товарів для всієї родини, в тому числі і для самих маленьких. Дитячі іграшки з Китаю в нашому інтернет-магазині Сабріна іграшки оптом представлений широкий вибір дитячих товарів і іграшок оптом. Ми є прямими постачальниками дитячих іграшок з Китаю.

Представництво нашої компанії Іграшки Оптом в Китаї є в Іу на ринку Футьен (Futian), а також офіс в Шаньтоу, де проводиться більшість пластмасових іграшок оптом. Також нам надсилають свої каталоги оптові постачальники іграшок оптом з Китаю в містах Гуанчжоу (з вулиці Yide Lu і торговий центр Wan Ling Plaza (Onelink Plaza)), з ринку Лінью (Linyi Yongxing), а також з торгового центру Wutinglong.

Завдяки таким широким контактам по дитячим іграшкам в Китаї ми надаємо найсвіжіші новинки в світі іграшок оптом. Всі наші дитячі товари оптом мають сертифікати якості EN-71, який гарантує безпеку іграшок для іграшок.

У нашому асортименті іграшок оптом з Китаю в Одесі ви можете знайти світиться іграшки, заводні машинки, радіокеровані іграшки, дрони, мильні бульбашки, квадрокоптера, конструктори, дерев'яні іграшки, ляльки для дівчаток і хлопчиків, літаючі іграшки, антистреси, слайм, кубики рубика, жуйки для рук, металеві машинки та інші дитячі товари купити оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні.

Ми відправляємо китайські дитячі іграшки оптом по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Укрпоштою, Джастін, Міст Експрес, Гюнсел. У нас є оплата банком або ж повної наложкой.

Read moreПоказати менше

Налаштування

Меню