Категорії

Дитячі сквіші антистрес піна Динозаври A5-3

У ящику 288 штук силіконових сквішів антистресів динозаври В упаковці 12 штук сквішів з піною Динозавр у чотирьох кольорах

Довжина іграшки антистрес Динозавр складає 13 см, а висота 7 см.

Читати даліПоказувати менше
34,40 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
A5-3
Бренд:
Опис

Дитячі іграшки антистрес зроблені з силікону у вигляді динозавра з двома рядами шипів дисків на спині, які виглядають грізною силою. Усередині сквіш антистрес наповнений статичною піною, яка має властивості відновлення форми, а також приємно перетікає в іграшці.

Довжина іграшки антистрес пінка Динозавр складає 13 см, а висота 7 см. Кожна іграшка сквіш Динозавр упакована в індивідуальний пакет. В упаковці 12 штук антистресів сквішів Динозаври глазастик у синьому, рожевому, жовтому та зеленому кольорі.

Купити іграшки антистрес сквіші піна оптом Динозаври в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою, Джастін.

Мінімальне замовлення антистресів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
A5-3

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Сквіш
Довжина
130 мм
Висота
70 мм
склад
Силікон
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: R200-9
34,40 ГРН
У ящику 288 штук антистресів тварини. В упаковці 12 штук китайських іграшок оптом. Діаметр іграшки антистрес тварини становить 9 см.
Артикул: R53-10
27,95 ГРН
У ящику штук антистресів тропічних манго. В упаковці 12 штук китайських іграшок тягучок оптом. Діаметр іграшки антистрес Mango складає 9 см.
Артикул: R53-9
38,70 ГРН
У ящику штук антистресів персик у жовтому та рожевому кольорі. В упаковці 12 штук персиків китайських іграшок тягучок оптом. Діаметр іграшки антистрес Персик складає 9 см.

Налаштування

Меню