Категорії

Подарунковий набір іграшок Щенячий патруль Paw PATROL 3 в 1 SK35-3

У ящику 240 шт., у дозі 120 штук подарункових наборів героїв Щенячого Патруля оптом. У ящику 3 види наборів Paw PATROL оптом, які включають 9 персонажів Щенячого Патруля з інерційними машинками, таких як, Зік Райдер, Гонщик Чейз, Маршал, Скай, Крепиш, Роккі, Зума, Робопесь, Еверест, Трекер, Елла, Так, Рекс, Дикі Кіт, Ліберті, Ел, Корал.

Дитячі подарункові набори складаються із трьох фігурок собачок героїв Paw PATROL та трьох інерційних машинок. Усі компоненти набору розміщені на прозорому блістері та упаковані у картонну коробку оранжевого кольору з вітражною вставкою.

Висота героя Щенячий Патруль становить 5 см, а ширина 25 мм. Довжина інерційної машинки Paw PATROL складає 8 см, ширина 5 см, а висота 4 см.

Читати даліПоказувати менше
156,95 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 3.
Стан
Новий
Артикул:
SK35-3
Бренд:
Опис

Подарунковий набір іграшок "Щенячий патруль" Paw PATROL 3 в 1 - Ідеальний вибір для маленьких героїв! Занурюйтесь у захоплюючий світ Щенячого Патруля разом із нашим подарунковим набором іграшок Paw PATROL 3 в 1! Цей ігровий комплект стане чудовим подарунком для будь-якої дитини і подарує безліч годин радості та веселощів!

У кожному подарунковому наборі на вас чекають три фігурки улюблених цуценят і три інерційні машинки, які дозволять вашій дитині втілити в життя захоплюючі пригоди. До нашого подарункового набору героїв Щенячого патруля входять різноманітні персонажі, такі як Зік Райдер, Гонщик Чейз, Маршал, Скай, Кріпиш, Роккі, Зума, Робопес, Еверест, Трекер, Елла, Так, Рекс, Дикий Кіт, Ліберті, Ел і Корал. Всі фігурки виконані з високою деталізацією і мають висоту 5 см та ширину 2.5 см. Діти зможуть розігрувати свої улюблені сцени з мультфільму або вигадувати власні історії! Кожна машинка має довжину 8 см, ширину 5 см і висоту 4.5 см. Завдяки інерційному механізму вони можуть швидко та легко їздити по поверхні, додаючи ще більше динаміки у гру. Всі елементи набору виготовлені з високоякісного пластику, безпечного для дітей. Компоненти набору розміщені на прозорому блістері та упаковані в картонну коробку яскравого оранжевого кольору з вітражною вставкою, що робить ідеальним для подарунка комплект. Подарунковий набір іграшок "Щенячий патруль" Paw PATROL 3 в 1 - це більше ніж просто іграшки; це нескінченне джерело радості та фантазії для вашої дитини. Замовляйте оптом ці чарівні набори та даруйте дітям можливість стати справжніми героями!

Купити дитячі подарункові набори іграшок оптом Щенячий патруль у Львові на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK35-3

Характеристики

Кількість у ящику, шт
240
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Довжина
50 мм
Ширина
25 мм
Висота
50 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: S-386
86,00 ГРН
Костюм Пірата має 3 розміри в упаковці зібрано ростовка з 2 L, 2M, 2S. У ящику 100 штук карнавальних костюмів пірата розбійника оптом.

Налаштування

Меню