Категорії

Щенячий патруль Paw PATROL з карткою у кулі SK39-1

У ящику 360 шт, у дозі 180 штук героїв Щенячого Патруля у кулі оптом. В упаковці 12 штук персонажів, кожного з двох штук. В упаковці три кольори кульок: рожевий, фіолетовий та блакитний. У ящику 6 персонажів Щенячого Патруля з картками, таких як Гонщик Чейз, Маршал, Скай, Кріпиш, Роккі, Зума. Висота героя Щенячий Патруль становить 5 см, а ширина 2.5 см. Герой Paw PATROL разом з карткою запечатаний у термозбіжною плівкою в кулю діаметром 9.5 см.

Читати даліПоказувати менше
79,55 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
SK39-1
Бренд:
Опис

Пропонуємо вам неймовірну пропозицію для вашого бізнесу – Щенячий Патруль Paw PATROL з карткою в кулі оптом! У ящику 360 штук, кожна шухляда включає дві дози по 180 куль з героями Щенячого Патруля, запечатаними в яскраві кульки. В упаковці 6 штук персонажів, кожного по дві штуки: Гонщик Чейз, Маршал, Скай, Кріпиш, Роккі та Зума.

Кожен герой висотою 5 см і шириною 2.5 см представлений у трьох кольорах куль – рожевому, фіолетовому та блакитному. Куля діаметром 9.5 см запечатана термозбіжною плівкою, щоб діти могли з радістю розпакувати свого нового друга. Кожен із персонажів Щенячого патруля має свої особливості. Гонщик Чейз - це відважне поліцейське цуценя, готове на будь-які пригоди. Він не тільки розважає, а й навчає дітей справедливості. Маршал – веселий і трохи незграбний пожежник, завжди готовий до гасіння пожеж та порятунку друзів, навчаючи дітей обережності та мужності. Скай - енергійне щеня-пілот, яке завжди в небі. Разом із Скай маленькі шанувальники відкривають світ авіації та вчаться мріяти. Кріпач - сильний і працелюбний будівельник, який вирішує будь-які проблеми за допомогою своїх інструментів. З його допомогою діти пізнають силу дружби та наполегливої праці. Роккі – щеня-еколог, яке піклується про природу та переробку відходів. Він надихає дітей бути екологічно свідомими та відповідальними. Зума – безтурботний та хоробрий водолаз, готовий до підводних пригод. З ним діти занурюються у світ води та навчаються долати страхи. Кожен герой щенячого патруля у кулі супроводжується унікальною карткою, що відкриває перед дітьми додаткові можливості для ігор та навчання. Картки занурюють дитину у світ Paw PATROL, розвиваючи фантазію та соціальні навички.

Ці колекційні іграшки ідеально підходять для дітей віком від 3 років. Вироблені в Китаї з високоякісного пластику, вони стануть чудовим подарунком та доповненням до будь-якого ігрового набору. Не пропустіть можливість збагатити свій асортимент таким привабливим товаром! Щенячий Патруль Paw PATROL з картками у кулі – це найкращий вибір для вашого бізнесу!

Купити дитячі іграшки Щенячий Патруль Paw PATROL з картками оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK39-1

Характеристики

Кількість у ящику, шт
360
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Довжина
50 мм
Ширина
25 мм
Висота
50 мм
Діаметр
90 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: S-386
86,00 ГРН
Костюм Пірата має 3 розміри в упаковці зібрано ростовка з 2 L, 2M, 2S. У ящику 100 штук карнавальних костюмів пірата розбійника оптом.

Налаштування

Меню