Категорії

Дитячі йо-йо, що світиться на нитці Динозаври N20-8

Діаметр дитячих пластмасових йо-йо, що світяться на нитці Динозаври становить 5.5 см.

У ящику 720 штук йо-йо оптом, що світяться, Динозаври, в упаковці 12 штук у чотирьох кольорах.

Читати даліПоказувати менше
21,25 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
N20-8
Бренд:
Опис

Дитячі пластмасові йо-йо зроблені у вигляді дисків з наклейкою, на якій зображені мультяшні динозаври за мотивами мультфільму Діно. При падінні дитяче йо-йо на нитці світиться.

Діаметр дитячих пластмасових йо-йо складає 5.5 см. В упаковці зібрано 12 штук йо-йо динозаври у чотирьох кольорах: синій, зелений, жовтий, червоний.

Купити дитячі йо-йо Динозаври оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) оптом іграшки 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина,14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
N20-8

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Йо-йо
Іграшка, що світиться
Так
Ширина
35 мм
Діаметр
55 мм
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
Харчування
Батарейки
Кількість світлодіодів
1
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: D2-6
29,75 ГРН
Висота дитячої іграшки Великий Ведмедик, що світиться на батарейках, становить 13 см, а ширина 10. Довжина іграшки разом з ниткою становить 20 см. У ящику 360 штук світяться йо-йо Ведмедик із серцем. В упаковці 15...
Артикул: D2-7
34,00 ГРН
У ящику 288 штук силіконових йо-йо, що світяться Кролик глазастик, в упаковці 12 штук дитячих іграшок оптом. Діаметр гумового йо-йо Кролика Лупоока складає 10 см, висота 12 см. В упаковці 6 кольорів.
Артикул: D2-8
36,13 ГРН
Висота дитячої іграшки Жук райдужний лупоокий, що світиться на батарейках, становить 11 см, а ширина 8 см. Довжина іграшки разом з ниткою становить 15 см. У ящику 288 штук силіконових йо-йо Лупоглазик Жук оптом, що...
Артикул: D2-9
34,00 ГРН
Висота дитячої іграшки Фербі лупоглазий пухнастий, що світиться на батарейках, становить 10 см, а ширина 8 см. Довжина іграшки разом з ниткою становить 15 см. У ящику 288 штук силіконових йо-йо Лупоглазик Барашка, що...

Налаштування

Меню