Категорії

Маски Крик (Scream) кольорова 4 види B8-2

Висота кольоровий маски Крик мікс набір становить 22 см, а ширина 17 см.

Читати даліПоказувати менше
15,05 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
B8-2
Бренд:
Опис

Маски карнавальні Крик зроблені з кольорового пластику у вигляді маски Крик. В одному наборі зібрано 4 види масок Scream на яких зображено різні образи Крику, як то, наприклад, простий крик, крик зі шрамом, Крик відьма, крик скелет метрвец та інші.

Висота кольоровий маски Крик мікс набір становить 22 см, а ширина 17 см.

Купити набори карнавальних масок страшилки Крик (Scream) мікс оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Міст Єкспрес, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення 25 долларів. Сабрина (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гироскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гиробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина,14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
B8-2

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Маска
Довжина
220 мм
Ширина
170 мм
Висота
220 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: S31-1
43,00 ГРН 68,80 ГРН
Карнавальні маски зроблені з гуми з силіконовим шаром. Маски зроблені в білому кольорі, на якому зображено злісне і веселе обличчя клоуна з дуже страшним макіяжем. До гуми кріпиться біла або чорна накидка, для голови...
Артикул: GA3-6
27,95 ГРН
Маски дитячі карнавальні зроблені з чорного твердого пластику з глянсовим покриттям у вигляді маски Дарт Вейдера з фільму Зіркові Війни. Маски карнавальні Вейдер завдовжки становлять 23 см. У нижній частині ширина...
Артикул: R52-1
15,05 ГРН
Висота маски Крик (Scream) проста складає 37 см, а ширина 15 см. У ящику 600 штук масок Крик простий оптом у чорно-білому кольорі.

Налаштування

Меню