Категорії

Маска Гра в Кальмара Розпорядник Фронтмен k300-11

У ящику 360 штук карнавальних масок ведучого Гра в кальмара, якого називають Розпорядником або Фронтменом.

Висота маски Гра в кальмарі складає 20 см, а ширина 18 см.

Читати даліПоказувати менше
17,20 ГРН 32,25 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 5.
Стан
Новий
Артикул:
k300-11
Бренд:
Опис

Пластмасові маски Гра в Кальмара зроблена за образом керуючого грою провідного Розпорядника, який раніше був гравцем, але доріс до управителя гри. Він вигадує правила Ігри в Кальмарі, а також стежити за чесністю змагань. Також Провідний Розпорядник забезпечує дозвілля та комфорт спонсорів Ігри у Кальмарі. Особливістю цієї маски є кубізм. Обводи маски різкі та гострі, як і характер гри кальмара. Маска Розпорядника Фронтмена виготовлена з глянсової пластмаси. Очі маски закриті пластиковою сіточкою. Кріпиться маска на обличчя за допомогою чорної гумки, що легко регулюється.

Висота пластмасової маски провідного Розпорядника Гра в Кальмара складає 20 см, а ширина 18 см. Маски Гра в Кальмара поставляються в індивідуальній упаковці в поліетиленовому пакеті.

Купити карнавальні маски Фронтмена Гра в Кальмара оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення трендових іграшок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
k300-11

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
6 років
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Маска
Довжина
24 см
Ширина
180 мм
Висота
20 см
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: S31-1
43,00 ГРН 68,80 ГРН
Карнавальні маски зроблені з гуми з силіконовим шаром. Маски зроблені в білому кольорі, на якому зображено злісне і веселе обличчя клоуна з дуже страшним макіяжем. До гуми кріпиться біла або чорна накидка, для голови...
Артикул: GA3-6
27,95 ГРН
Маски дитячі карнавальні зроблені з чорного твердого пластику з глянсовим покриттям у вигляді маски Дарт Вейдера з фільму Зіркові Війни. Маски карнавальні Вейдер завдовжки становлять 23 см. У нижній частині ширина...
Артикул: R52-1
15,05 ГРН
Висота маски Крик (Scream) проста складає 37 см, а ширина 15 см. У ящику 600 штук масок Крик простий оптом у чорно-білому кольорі.

Налаштування

Меню