Категорії

Дитячі конструктори Woma Бронтозавр 589 деталей R59-15

У ящику 48 штук пластмасових конструкторів Woma Brontosaurus оптом

У зібраному вигляді довжина конструктора Бронтозавр становить 46 див, висота 11 див, а ширина 7 див.

Читати даліПоказувати менше
645,00 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 2.
Стан
Новий
Артикул:
R59-15
Бренд:
Опис

Дитячі пластмасові конструктори зроблені за технологією лего і тому легко складаються у фігурки, якими захоплюються ваші діти. Серія конструкторів Діно від світового виробника конструкторів з Китаю Woma присвячена фігуркам динозаврів, які діти можуть зустріти у мультиках та фільмах.

У пластмасовому конструкторі Woma Brontosaurus представлено лего у вигляді динозавра травоїдного Бронтозавра, відрізняється від інших динозаврів довгою шиєю і хвостом. Конструктор складається з 589 дрібних деталей, що робить його цікавим та цікавим для дітей. Як підказка можна використовувати інструкцію. У зібраному вигляді довжина конструктора Стегозавра становить 46 див, висота 11 див, а ширина 7 див.

Дитячий конструктор динозавра Бронтозавра комплектується картонною коробкою з утиском, інструкцією та пакетиками з набором деталей. На коробці є QR код із відео інструкцією збору пластмасового конструктора Woma Brontosaurus .

Купити дитячі пластмасові конструктори Woma Brontosaurus Бронтозавр 589 деталей оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення пластмасових конструкторів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого по оптовим цінам дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
R59-15

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
6 років
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Конструктор
Довжина
50 см
Ширина
70 мм
Висота
30 см
склад
Пластик
Кількість деталей
589 деталей
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися

Налаштування

Меню