Категорії

Дитячі ляльки Великі Доллі RUS56-4

Висота ляльки Доллі великою становить 33 см, а ширина 13 см.

Читати даліПоказувати менше
64,50 ГРН
В наявності
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 2.
Стан
Новий
Артикул:
RUS56-4
Опис

Дитячі м'які ляльки зроблено з поролону та синтепону, обшитого поліестером. Очі ляльок зроблені з чорних овальних намистин. На одязі ляльки закріплено декорацію у вигляді сердець та яблук. Висота ляльки Доллі великий становить 33 см, а ширина 13 см. Купити дитячі м'які іграшки ляльки Доллі великі оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
RUS56-4
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню