Категорії

Набір дитячих ляльок ЛОЛ LOL SK16-1

У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом.

Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною 11 см, повністю гумова і призначена для гри в піску. Кожен набір запечатаний в індивідуальну подарункову коробку з вітражною вставкою та картонною підкладкою.

Читати даліПоказувати менше
55,90 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
SK16-1
Бренд:
Опис

Пропонуємо вам набір дитячих ляльок ЛОЛ LOL - ідеальний подарунок для маленьких принцес! Кожен набір містить дві унікальні лялечки, які обов'язково сподобаються вашій дівчинці.

Перша лялечка – справжня зірка моди! Її акрилове волосся і стильний одяг дозволяють маленьким модницям створювати найкрасивіші образи. Разом із цією лялькою ваша дівчинка зможе розвивати свої фантазії та створювати власні модні колекції. Друга лялечка - ідеальна компаньйонка для гри на пляжі або в пісочниці. Її гумове тіло робить її стійкою до води та піску, а її комплектація яскравими купальниками та аксесуарами дозволяє створювати найкумедніші пляжні історії. Нехай ваша дитина втілить свої морські пригоди разом з цією лялечкою! Кожен набір упакований в індивідуальну подарункову коробку з вітражною вставкою та картонною підкладкою. Це робить набір ще більш привабливим та готовим для подарунка.

Наші лялечки LOL мають висоту 13 см та ширину 5 см, що робить їх ідеальними для гри маленькими ручками. Вони також безпечні для дітей віком від 3 років, їх виробляють у Китаї і вони продукція бренду LOL - гарантія високої якості.

Якщо ви хочете порадувати свою дівчинку прекрасними дитячими іграшками, цей набір ляльок ЛОЛ LOL - ваш ідеальний вибір! У вас є можливість придбати ящик із 288 наборами, щоб популярні ляльки ЛОЛ були завжди в наявності у вашому магазині або влаштувати дитячу святкову вечірку. Не пропустіть можливість подарувати диво і радість вашій дитині! Замовте набір дитячих ляльок ЛОЛ LOL вже сьогодні та насолоджуйтесь усмішкою та щастям своєї маленької дівчинки!

Купити подарункові набори ляльок ЛОЛ оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK16-1

Характеристики

Кількість у ящику, шт
288
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Довжина
130 мм
Ширина
50 мм
Висота
130 мм
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню