Категорії

Ляльки LOL ЛОЛ з волоссям у кулі P2-10

У ящику 192 штуки кульок ЛОЛ оптом

Діаметр кульки складає 12 см, а висота лялечки Лол LOL становить 9 см, а ширина 4 см.

Читати даліПоказувати менше
98,90 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 2.
Стан
Новий
Артикул:
P2-10
Бренд:
Опис

Представляємо вам нову дитячу іграшку - ляльку LOL із волоссям у кулі! Ця унікальна іграшка порадує малечу своїм яскравим та стильним дизайном, а також різноманітним функціоналом.

У кожній кулі знаходиться лялечка LOL, висота якої становить 9 см, а ширина всього 4 см. Але незважаючи на свої компактні розміри, ця лялька сповнена сюрпризів! Наприклад, у неї є справжнє волосся - його можна розчісувати, укладати і створювати різні зачіски. Дитина зможе проявити свою фантазію та творчий підхід, створюючи новий образ для своєї лялечки щодня. Діаметр кульки, в якій знаходиться лялечка, становить 12 см. Це зручний розмір для маленьких ручок дитини - він дозволяє легко тримати кульку і грати з лялечкою. Завдяки компактності іграшки, вона може бути скрізь із собою – у поїздках, на прогулянках, у гостях у друзів.

Кількість лялечок у нашому ящику – цілих 192 штуки! Такий запас точно вистачить на довгий час і дозволить дитині урізноманітнити свою колекцію та іграшку. Ми пропонуємо іграшки оптом, і ви можете бути впевнені в якості кожної лялечки.

Ляльки LOL з волоссям у кулі виробляються в Китаї, що гарантує високу якість та надійність кожної іграшки. Країна виробник відома своїм досвідом у створенні дитячих іграшок, тому ви можете бути впевнені у безпеці цієї іграшки для вашої дитини. Рекомендований вік для гри з ляльками LOL з волоссям у кулі становить 3 роки та старше. Вони стануть чудовим компаньйоном і джерелом веселощів та розваг для маленької принцеси. Ваша дівчинка із задоволенням розчісуватиме волосся лялечок і створюватиме різноманітні образи.

Наш бренд – гарант якості та надійності. Ми стежимо за тим, щоб кожна дитяча іграшка була виготовлена з безпечних для здоров'я матеріалів. У разі будь-яких проблем чи питань, наша команда завжди готова допомогти вам. Чудова лялька LOL з волоссям у кулі стане чудовим подарунком для будь-якої дівчинки! Дозвольте їй поринути у захоплюючий світ моди та краси, розвиваючи свою фантазію та творчі здібності. Не пропустіть можливість придбати цю чудову дитячу іграшку!

Купити дитячі ляльки ЛОЛ у кулі оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
P2-10

Характеристики

Кількість у ящику, шт
192
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Діаметр
120 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню