Категорії

Іграшки на листі Панда та Крош 20 шт R50-21

У ящику 60 аркушів по 20 штук фігурок Крош та Панда з однією карткою Смішарики оптом

Висота пластмасової фігурки Смішарики 8 см, а ширина 4 см.

Читати даліПоказувати менше
30,10 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 20.
Стан
Новий
Артикул:
R50-21
Бренд:
Опис

Дитячі іграшки зроблені у вигляді пластмасових іграшок героїв мультфільму Панда та Крош. В основу мультфільму поставили персонажів мультика Смішарики та головний китайський персонаж Панда.

Висота пластмасових фігурок Смішариків, Крош та Панда складає 8 см, ширина 4 см. Усі фігурки мультфільму запечатані в індивідуальний пакет. На аркуші закріплено 20 штук дитячих пластмасових іграшок Крош та Панди, а також одна картка з персонажами Смішариків.

Купити дитячі іграшки на аркуші Панда та Крош зроблені на основі мультфільму Смішарики оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення китайських іграшок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
R50-21

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Ширина
40 мм
Висота
80 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню