Категорії

Лялька сюрприз LOL ЛОЛ у кулі SK20-1

У ящику 1200 штук кульок ЛОЛ оптом. В упаковці 20 штук сюрпризів у кулі LOL оптом.

Діаметр кульки складає 6 см, а висота лялечки Лол LOL становить 5 см, а ширина 3,5 см. Крім пластикової ляльки Лол в комплект входять аксесуари прикраси.

Читати даліПоказувати менше
21,50 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 20.
Стан
Новий
Артикул:
SK20-1
Бренд:
Опис

Хочете порадувати свою дитину яскравим та незабутнім подарунком? Тоді лялька сюрприз LOL ЛОЛ оптом - це те, що вам потрібно! В упаковці 20 штук сюрпризів у кулі LOL, кожен із яких містить пластикову ляльку Лол LOL та різні аксесуари. Кожна куля має діаметр 6 см, а всередині ви знайдете маленьку лялечку Лол, висотою 5 см і шириною 3,5 см, з максимальною деталізацією та стильними вбраннями. Але ж гра з лялькою – це не все! У комплект входять різноманітні аксесуари прикраси, які дозволять вашому малюкові проявити фантазію та створити власний та неповторний образ для своєї лялечки. А з ящика, що вміщає 1200 кульок ЛОЛ оптом, у вас буде безліч можливостей для творчості!

Лялька сюрприз LOL ЛОЛ в кулі оптом - це не тільки чудова іграшка, але і чудовий подарунок, який подарує безліч позитивних емоцій. Якісне виконання, яскраві кольори та деталі, безпечні матеріали – все це робить цю іграшку ідеальною для дітей віком від 3 років. Ми пропонуємо вам справжню знахідку – іграшку, яка дозволить вашій дитині розвивати фантазію, дрібну моторику та соціальні навички граючи. Не відкладайте на потім, купуйте ляльки сюрприз LOL ЛОЛ у кулі оптом вже сьогодні та порадуйте свою дитину чудовим подарунком!

Купити дитячі іграшки подарунки сюрпризи ляльки ЛОЛ у кулі оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK20-1

Характеристики

Кількість у ящику, шт
1200
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Діаметр
60 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню