Категорії

Ляльки ЛОЛ LOL Surprise у кулі SK35-14

У ящику 360 штук кульок ЛОЛ сюрприз оптом. В упаковці 12 штук куль серії LOL Surprise на опт.

Діаметр кулі Лол LOL Surprise складає 9.5 см.

В упаковці 12 штук куль LOL серії Surprise на опт у рожевому та бузковому кольорі. Кулька ЛОЛ LOL Surprise запечатана барвистою термозбіжною плівкою, за якою прихована пластикова куля. У кожній кулі ЛОЛ сюрприз ви знайдете лялечку з волоссям висотою 6 см, а також чотири аксесуари: окуляри, сумочку, змінний одяг та взуття.

Читати даліПоказувати менше
51,60 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
SK35-14
Бренд:
Опис

Пропонуємо унікальну можливість придбати культові ляльки ЛОЛ LOL Surprise оптом! У ящику цілих 360 кульок, що дозволить вам запропонувати своїм клієнтам масу радості та здивування. В упаковці містяться 12 куль LOL серії Surprise в елегантних рожевих та бузкових кольорах діаметром 9.5 см.

Кожна куля ЛОЛ оформлена в барвистій термозбіжній плівці, за якою прихована пластикова куля, що обіцяє багато сюрпризів. Усередині кожної кулі на вас чекає лялька LOL Surprise висотою 6 см з чудовим волоссям і чотири аксесуари, які роблять гру ще більш захоплюючою. Окуляри – нададуть ляльці стильний вигляд і захистять її очі від яскравих сонячних променів. З їхньою допомогою кожна дівчинка зможе створити неповторний образ для своєї ляльки. Сумочка - важливий аксесуар для будь-якої модниці! Вона допоможе ляльці носити з собою всі необхідні дрібниці та додасть їй чарівності та індивідуальності. Змінний одяг – різноманітність в іграх із ляльками гарантовано! Змінюйте вбрання та створюйте нові образи, адже кожна лялька тепер зможе одягатися по-різному. Взуття завершить будь-який образ і робить гру ще реалістичнішою. Модне взуття - це те, що надає ляльці родзинку і дозволить їй бути в центрі уваги.

Ляльки ЛОЛ LOL Surprise виробляються в Китаї та призначені для дітей віком від 3 років. Вони виготовлені з якісного пластику, що гарантує їхню довговічність та безпеку. Не пропустіть шанс додати популярні іграшки у свій асортимент та подаруйте дітям незабутні моменти радості та здивування. Продаючи ляльки ЛОЛ LOL Surprise оптом, ви точно помітите, як зросте задоволеність ваших клієнтів та ваш прибуток.

Купити ляльки дитячі ЛОЛ LOL Surprise оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK35-14

Характеристики

Кількість у ящику, шт
360
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Діаметр
90 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню