Категорії

Лялька сюрприз ЛОЛ LOL SUPER BIGSE у кулі 7 см SK35-10

У ящику 600 штук кульок ЛОЛ оптом. В упаковці 15 штук сюрпризів у кулі LOL оптом у рожевому, сірому, синьому та жовтому кольорі.

Діаметр кульки складає 7 см, а висота лялечки Лол LOL становить 5 см, а ширина 3,5 см. Крім пластикової ляльки Лол в комплект входить одяг та взуття.

Читати даліПоказувати менше
32,25 ГРН
Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 15.
Стан
Новий
Артикул:
SK35-10
Бренд:
Опис

Чарівний світ сюрпризів із ляльками ЛОЛ SUPER BIGSE – подарунок, який здивує! Зануріть дітей у світ сюрпризів та чарівництва з ляльками ЛОЛ SUPER BIGSE у кулях діаметром 7 см. У кожній упаковці на вас чекають 15 сюрпризів, створені для того, щоб подарувати справжнє захоплення! Купуючи оптом – одразу ящик 600 штук кульок ЛОЛ ви забезпечите свій магазин запасом подарунків для кожної дівчинки.

Кожна кулька ЛОЛ, виконана в яскравих рожевому, сірому, синьому та жовтому кольорах, приховує всередині безліч дивовижних аксесуарів та ніжну ляльку висотою 5 см та шириною 3,5 см. Це не проста іграшка, а цілий світ фантазій та ігор! Лялька LOL SUPER BIGSE центральна фігура кожного набору – це унікальна лялька лол із пластику з ретельно промальованими деталями, в якій ви зможете змінювати зовнішній вигляд. У кожній кульці знайдеться ляльковий одяг, який можна легко міняти та комбінувати. Нехай ваша дитина створює свої унікальні образи та розвиває творче мислення! Спеціальні мініатюрні туфельки додадуть завершеності до будь-якого вбрання. Діти можуть змінювати взуття лялькам, створюючи неповторні комплекти та навчаючись піклуватися про своїх маленьких подружок.

ЛОЛ SUPER BIGSE – це більше, ніж просто іграшка. Це маленький світ сюрпризів, у який ваша дитина захоче повернутися знову і знову. Отримайте радість та подив з кожною відкривати кулькою!

Ці іграшки створені для дітей від 3 років і старше, стимулюючи їхню дрібну моторику, уяву та соціальні навички. Вироблені в Китаї ляльки ЛОЛ SUPER BIGSE гарантують високу якість та безпеку.

Переваги купівлі ляльок ЛОЛ оптом у магазині іграшок Сабріна:

  • Економія часу: Величезний асортименти в одному замовленні знижує необхідність постійного поповнення запасів.
  • Задоволення потреб: 600 куль ляльок LOL SUPER BIGSE є сусідами з максимальною різноманітністю для найвибагливіших клієнтів.
  • Швидка реалізація: Дрібні партії ляльок з мінімальною закупівлею в 15 штук дозволить вам легко та швидко продати та замовити нові іграшки оптом.

Купити дитячі ляльки ЛОЛ LOL SUPER BIGSE у кулі оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK35-10

Характеристики

Кількість у ящику, шт
600
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Діаметр
70 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню