Категорії

М'які іграшки оптом Хагі Ваги Huggy Wuggy Новий рік BB10-3

Трендові м'які іграшки Хагі Ваги у ящику 300 штук. В упаковці 10 штук у шести кольорах

Висота іграшки страшилки становить 40 см, а ширина 35 см.

Читати даліПоказувати менше
129,00 ГРН

Гуртові знижки

Кількість Ціна Ви економите
300 124,70 ГРН 1 290,00 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 5.
Стан
Новий
Артикул:
BB10-3
Бренд:
Опис

Дитячі іграшки страшилки розроблені за мотивами популярної індійської відеоігри Poppy Playtime. В основу гри Поппі Плей Тайм покладено історію виробництва іграшок на одному із заводів в Америці. Під час робочого дня на фабриці іграшок відбувається технологічна катастрофа, внаслідок якої гинуть люди. Завод закривають, а за деякий час у районі фабрики іграшок починають пропадати діти. І дорослі вирішують дізнатися про причину. Те, що вони виявили злякало їх, тому що ожила одна з м'яких іграшок, яку називали Хагі Вагі Huggy Wuggy.

Хагі Вагі це велика м'яка іграшка зроблена з довговорсового плюшу в синьому, червоному, рожевому, блакитному, чорному, зеленому або райдужному кольорі, з великими чорними очима на викаті і страшною злісною посмішкою з білим оскалом зубів.

Новорічний Хагі ваги відрізняється від звичайного своїм святковим ковпаком.

Висота трендової іграшки Хагі Вагі складає 40 см, а ширина 35 см. Іграшка страшилка до Хелловін Huggy Wuggy пошита з м'якого плюшу з довгим ворсом. Наповнена іграшка м'яким та антиалергенним штучним наповнювачем комфорель, який можна прати.

У ящику 300 штук м'якої іграшки Хагі Ваги оптом. Іграшки страшилки Huggy Wuggy упаковані по 10 штук у прозорих щільних пакетах.

Купити м'які дитячі іграшки Хагі Ваги оптом Huggy Wuggy в Одесі на 7 км. Мінімальне оптове замовлення м'яких іграшок страшилок Хагі Вагі складає 10 штук оптом.

Доставка дешевих іграшок з Китаю по всій Україні Новою Поштою, УкрПоштою, Делівері, Міст Експреес, Гюнсель.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
BB10-3

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Довжина
40 см
Ширина
35 см
Висота
40 см
склад
Тканина
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: k300-2
60,20 ГРН 86,00 ГРН
Висота м'якої плюшевої іграшки Гра в Кальмари складає 23 см, а ширина 20 см. У ящику 350 штук. У набір входить три іграшки у вигляді трьох видів солдатів squid game, як трикутник, квадрат, коло.
Артикул: k300-1
34,40 ГРН 64,50 ГРН
Висота м'якої плюшевої іграшки Гра в Кальмари складає 13 см, а ширина 9 см. У ящику 1200 штук солдат Кальмар У набір входить три великі м'які іграшки у вигляді трьох видів солдатів squid game, як трикутник, квадрат,...
Артикул: RUS67-2
118,25 ГРН
У ящику 250 м'яких іграшок Восьминіг великий 30 см із блиском. відпускається від 3 штук у випадкових кольорах. Діаметр іграшки антистресу Восьминіг перевертня становить 30 см, а висота 23 см.

Налаштування

Меню