Категорії

Іграшка повторюшка кактус, що танцює Халк A15-3

У ящику 100 штук музичних Кактусів повторювань акумуляторних у вигляді зеленого Халка

Висота Кактуса повторюшки Hulk складає 37 см, а ширина 15 см.

Читати даліПоказувати менше
204,00 ГРН 289,00 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
A15-3
Бренд:
Опис

Кактус повторюшка може повторити за вами, а також ви можете записати свій голос. Працює музичний кактус Халк від акумулятора, який заряджається від USB, що входить до комплекту постачання. Крім того, яктус Hulk співає, повторює і танцює він також і світиться по всьому тілу.

Трендова іграшка 2022 року зроблена у вигляді м'якої іграшки антистресу співаючого кактуса, який зроблений у стилі Халка, який одягнений у зелене з чорним волоссям та густими бровами.

Висота танцює і співає кактуса повторюшки Hulk становить 37 см, а ширина 15 см. Кожен кактус Людина павук запакована в індивідуальний пакет. В комплект поставки входить акумулятор і зарядний кабель USB.

Купити дитячі інтерактивні іграшки музичні Кактус повторюшка Халк оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дитячих іграшок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого по оптовим цінам дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
A15-3

Характеристики

Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Інтерактивні іграшки
Іграшка, що світиться
Так
Довжина
40 см
Ширина
150 мм
Висота
40 см
склад
Пластик
Управління
Звукове
Харчування
Акумулятор
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: EF18-3
178,50 ГРН
Висота розмовляє Мишки повторюшки становить 22 см, а ширину 18 см. Працює Мишка повторюшка від трьох мізинчикових батарейок. У ящику 100 штук плюшевих мишок повторюшок оптом.

Налаштування

Меню