Категорії

Іграшки антистреси сквіші Герої Марвел 3D SK36-3

У ящику 600 штук м'яких ароматних антистресів Скшишів Герої Marvel оптом.

Висота сквішу Герої складає 14 см, а ширина 8 см. В упаковці зібрано 6 видів героїв Marvel, як Капітан Америка, Залізна людина, Батман, Людина павук, Халк, Супермен. Кожен сквіш супергерой запакований в індивідуальний прозорий пакет. Сквіші антистреси зроблені з повітряного поліуретану, який ароматизований ваніллю.

Читати даліПоказувати менше
40,85 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
SK36-3
Бренд:
Опис

Іграшки антистреси сквіші Герої Marvel 3D – це дитяче джерело радості та спокою! Пропонуємо до вашої уваги м'які ароматні антистреси сквіші Герої Marvel! В одному ящику ви знайдете одразу 600 штук цих дивовижних іграшок оптом. Кожен сквіш зроблений заввишки 14 см і шириною 8 см чудово поміститься у дитячій ручці, щоб подарувати миті радості та спокою.

Набір включає 12 штук з шести улюблених персонажів Marvel: Капітан Америка, Залізна людина, Бетмен, Людина-Павук, Халк та Супермен. Кожен сквіш серед них унікальний та зображує яскраві риси кожного героя, допомагаючи дітям відтворювати сцени з улюблених коміксів та фільмів. Всі антистреси упаковані в індивідуальні прозорі пакети, щоб зберегти їхню свіжість і аромат ванілі. М'які навпомацки, виготовлені з повітряного поліуретану, вони легко піддаються стиску та швидко повертаються до своєї первісної форми. Це не тільки робить гру ще більш захоплюючою, а й дарує функції антистресу – допомагає зняти напругу та покращити настрій. Сквіші Марвел оптом дивним чином поєднують у собі елементи гри та антистресу, дозволяючи дітям творчо висловлюватись та заспокоюватися одночасно. Заповніть їхнє життя супергеройськими пригодами та подаруйте їм радість кожного дня з нашими ароматними сквішами Герої Marvel 3D! Стати частиною чарівного світу Marvel і подаруйте своєму бізнесу успіх з нашими сквішами антистрес оптом!

Сквіші антистреси Герої Марвел стануть справжнім хітом серед дітей віком від 3 років, а також чудово підійдуть для подарунка на будь-яке свято. Вироблені сквіші оптом у Китаї, вони відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки, що гарантує довговічність та задоволення від використання. З нашою оптовою пропозицією ви отримуєте 600 сквішів за вигідною ціною, що робить їх ідеальними для магазинів, дитячих садків, шкіл та організації різноманітних заходів.

Купити дитячі іграшки антитрес ароматні сквіші Герої Марвел оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK36-3

Характеристики

Кількість у ящику, шт
600
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Marvel
Тип
Світиться іграшки
Сквіш
Ширина
90 мм
Висота
130 мм
склад
Поліуретан
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися

Налаштування

Меню