Категорії

Гумові розтягується іграшки Гуджітсу Goojitzu Черепашки Нінзя A10-3

У ящику 144 штуки іграшок Гуджитсу оптом Черепашки Нінзя Ninja Turtles в 9 видах

Висота гумової фігурки Goojitzu, що тягнеться, становить 14 см, а ширина до 15 см. Така маленька іграшка може розтягується до 1.5 метра і притому після ослаблення вона знову набуває вихідної форми.

Читати даліПоказувати менше
129,00 ГРН 150,50 ГРН

Гуртові знижки

Кількість Ціна Ви економите
10 120,40 ГРН 301,00 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 2.
Стан
Новий
Артикул:
A10-3
Бренд:
Опис

Дитячі гумові іграшки антистреси зроблені у вигляді популярних героїв мультфільму Ninja Turtles, як Леонардо, Рафаель, Донателло, Мікеланджело.

Висота гумової фігурки Goojitzu Черепашки Нінзя, що тягнеться, становить 19 см, а ширина до 15 см. Така маленька іграшка може розтягується до 3 метрів і притому після ослаблення вона знову набуває вихідної форми. Зовнішня оболонка зроблена з полісиликону приємного на дотик, а всередині вміщено гранули антистатика, завдяки чому тягучка Гуаджітсу легко змінює форму та відновлює її.

Кожна фігурка Гуджітсу запечатана у пластикову підставку та індивідуальне картонне пакування з вітражною вставкою.

Купити іграшки антистреси гумові іграшки герої Гуджитсу Goojitzu Черепашки нинзя оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення подарунків оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
A10-3

Характеристики

Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
Ширина
150 мм
Висота
140 мм
склад
Гума
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: AMK43-2
30,10 ГРН
Діаметр сфери Смайл складає 6.5 см. В упаковці зібрано чотири кольори: помаранчевий, рожевий, жовтий, і зелений. В ящику 288 шт., в упаковці 12 шт приколів антистрессов орбіз оптом Україна, Одеса, 7 км

Налаштування

Меню