Категорії

Іграшка стрілялка Трубочка Дартс PS5-7

Довжина трубочки Дартс складає 23 см, а діаметр 2.5 см.

У ящику 1200 штук трубочок для дартса.

Читати даліПоказувати менше
15,05 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
PS5-7
Бренд:
Опис

Дитячі іграшки зроблені у вигляді пластикової трубочки з набором стрілки з присоскою. Принцип роботи дитячої іграшки дуже простий. Потрібно помістити стрілу з присоскою в трубочку і з усієї сили дунути вбік, яка зроблена на аркуші картону, що йде в комплекті. Як на мене це ідеальна і безпечна гра для маленького офісу і може замінити гру Дартс з дротиками.

Довжина трубочки Дартс складає 23 см, а діаметр 2.5 см. Довжина стріл становить 5 см. У набір до трубки зібрано картонну мету, 3 стріли на присосках і прицільний пристрій з трьома мітками.

Купити дитячі іграшки Трубка Дартс оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
PS5-7

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Дитяча зброя
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: EF34-7
66,65 ГРН
Довжина лопати Minecraft становить 42 см, а ширина 15 см. В набір входить три лопати різних кольорів. В ящику 168 шт, в дозі 84 штуки лопат світяться МайнКрафт Одеса, 7 км
Артикул: EF34-5
66,65 ГРН
Довжина сокири Minecraft становить 40 см, а ширина 20 см. В набір входить три сокири різних кольорів. В ящику 168 шт, в дозі 84 штуки сокири світяться МайнКрафт Одеса, 7 км

Налаштування

Меню