Категорії

Подарунковий набір Щенячий патруль Paw PATROL PB9905

У ящику 72 шт., у дозі 36 штук подарункових наборів героїв Щенячого Патруля оптом. У ящику 2 види наборів Paw PATROL оптом, які включають 3 персонажа Щенячого Патруля з інерційними машинками, таких як, Зік Райдер, Гонщик Чейз, Маршал, Скай, Крепиш, Роккі, Зума, Робопесь, Еверест, Трекер, Елла, Так, Рекс, Дикі Кіт, Ліберті, Ел, Корал.

Дитячі подарункові набори складаються з 3 фігурок собачок героїв Paw PATROL, велику інерційну машинку та вежу пляжного спостерігача рятувальника зі спостережливим перископом та таблицями безпеки. Усі компоненти набору розміщені на прозорому блістері та упаковані у картонну коробку синього кольору з вітражною вставкою. Довжина упаковки 40 див, висота 24 див, а ширина 8 див.

Висота цуценят Paw PATROL складає 6 см, а ширина 4 см. Висота хлопця 10 см, а ширина 5 см. Довжина інерційної машинки становить 17 см, ширина 10 см і висота 10 см. 12 см.

Читати даліПоказувати менше
528,90 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
SK35-8
Бренд:
Опис

Представляємо вашій увазі унікальний подарунковий набір Щенячий патруль Paw PATROL PB9905 оптом - ідеальний подарунок для маленьких шанувальників знаменитого мультсеріалу! У цьому наборі ви знайдете все, що потрібно для захоплюючих пригод та рятувальних операцій разом із улюбленими героями команди Щенячого патруля.

Кожен набір складається з 3 фігурок собачок-героїв Paw PATROL, великої інерційної машинки та рятувальної бази – вишки зі спостережливим перископом та таблицями безпеки. Всі компоненти набору розміщені на прозорому блістері та упаковані у міцну картонну коробку синього кольору з вітражною вставкою, що робить його презентабельним та зручним для зберігання та транспортування. Довжина упаковки становить 40 див, висота 24 див, а ширина 8 див.

Увага до деталей порадує юних гравців: фігурки щенят висотою 6 см та шириною 4 см виглядають дуже реалістично. Серед персонажів ви знайдете таких популярних героїв, як Зік Райдер, Гонщик Чейз, Маршал, Скай, Кріпа, Роккі, Зума, Робопеса, Еверест, Трекер, Елла, Так, Рекс, Дикий Кіт, Ліберті, Ел і Корал.

Велика інерційна машинка довжиною 17 см, шириною 10 см та висотою 10 см відмінно підходить для всіх видів рятувальних місій. Машинка легко запускається, проїжджаючи значну відстань, що робить гру ще більш захоплюючою.

Рятувальна база — вишка з перископом висотою 19 см та шириною 12 см оснащена всіма необхідними елементами для спостереження та координації рятувальних операцій. Діти зможуть розігрувати сценарії рятувальних місій, активуючи перископ для пошуку персонажів, що загубилися, і використовуючи таблиці безпеки для управління ситуацією. Щенячий патруль Paw PATROL PB9905 - це не просто іграшка, а цілий світ для втілення дитячих фантазій та розвитку дрібної моторики. Купуйте цей чудовий набір оптом та даруйте вашій дитині можливість стати справжнім героєм разом із командою Paw PATROL!

Купити дитячі подарункові набори з великою інерційною машинкою Щенячий патруль Paw PATROL з рятувальною базою оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK35-8

Характеристики

Кількість у ящику, шт
96
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Довжина
60 мм
Ширина
40 мм
Висота
60 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: S-386
86,00 ГРН
Костюм Пірата має 3 розміри в упаковці зібрано ростовка з 2 L, 2M, 2S. У ящику 100 штук карнавальних костюмів пірата розбійника оптом.

Налаштування

Меню