Категорії

Заводні танки перевертні World of Tanks SK33-1

У ящику 576 штук танків перекрутів оптом. В упаковці 12 штук інерційних танків у коричневому, синьому та зеленому кольорі та плямистому маскувальному розфарбуванні.

Довжина заводного танка перевертня становить 7,5 див, а ширина 7 див, а висота 5 див.

Читати даліПоказувати менше
24,94 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
SK33-1
Бренд:
Опис

Заводні танки перевертні World of Tanks оптом - це чудова іграшка, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих! В упаковці, що містить 12 штук інерційних танків, ви знайдете різнокольорові моделі в коричневому, синьому та зеленому кольорі з плямистим розфарбуванням.

Кожен танк має розміри 7,5 см завдовжки, 7 см завширшки і 5 см заввишки, що робить його чудовим вибором для дитячих ігор та колекціонування. Заводні танки перевертні являють собою відмінну розвиваючу іграшку для дітей. Завдяки механізму заводу, вони здатні проїхати велику відстань, піднімаючись у повітря та перевертаючись у процесі руху. Це не тільки дає дітям можливість розважитися, а й розвиває їхню моторику, координацію рухів та уяву.

Танки World of Tanks виготовлені із високоякісного пластику, який безпечний для дітей. Вони легкі та міцні, стійкі до падінь та ударів. Кількість світлодіодів, якими оснащені танки, додає чарівництва та вражаючого вигляду. Ці танки – чудовий вибір для дитячих свят, подарунків і навіть корпоративних заходів. Адже вони радують не лише дітей, а й дорослих, нагадуючи про популярну онлайн-гра World of Tanks. Заводні танки перевертні світяться World of Tanks оптом - це легка, безпечна і якісна іграшка, яка приверне увагу всіх оточуючих. Порадуйте дітей цими яскравими та веселими танками, які стануть чудовим доповненням до дитячих ігор та колекцій!

Купити дитячі інерційні заводні танки World of Tanks оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK33-1

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Заводні іграшки
Довжина
75 мм
Ширина
65 мм
Висота
50 мм
склад
Пластик
Кількість світлодіодів
1
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: EF46-7
34,40 ГРН
Довжина металевих поліцейських машинок Cite Police становить 8 см, а ширина 5 см. В ящику 768 шт, в дозі 384 штуки металевих машинок Поліція оптом дешево Україна, Одеса, 7 км

Налаштування

Меню