Категорії

Машинки інерційні Армійська техніка SK33-12

У середньому довжина дитячих машинок військової техніки становить 12 см, ширина 4.5 см, а висота 6 см. На техніці є наклейки з різними написами англійською мовою.

У ящику 576 шт інерційних машинок оптом, в упаковці 12 шт військової техніки оптом. В упаковці 4 види армійської техніки у вигляді вертольота, вантажної машини, зенітного комплексу Патріот та ракетної установки.

Читати даліПоказувати менше
33,54 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
SK33-12
Бренд:
Опис

Оптова покупка інерційних машинок армійської техніки стане чудовим рішенням для магазинів іграшок та організаторів дитячих свят. Тепер ви зможете запропонувати своїм клієнтам якісні та захоплюючі іграшки, які заповнять їх час яскравими та захоплюючими ігровими моментами.

Кожна машинка має стандартний розмір - 12 см завдовжки, 4,5 см завширшки і 6 см заввишки. Завдяки компактним розмірам вони ідеально підходять для гри як вдома, так і на вулиці. Кожна інерційна машинка оснащена декоративними наклейками з різними написами англійською мовою, що робить гру з ними ще більш цікавою та різноманітною. Веселі та яскраві наклейки піднімуть настрій вашим маленьким покупцям, а прості англійські слова допоможуть вивчити нові лексичні одиниці. Армійська техніка інерційна, а це означає, що вони рухаються самостійно без необхідності батарейок або заряджання. Просто потягніть машинку назад і відпустіть і вона почне самостійний рух. Якщо її запустити на рівну поверхню, вона продовжить рух на деяку відстань, радуючи дитину і даючи можливість провести веселий час з друзями.

Матеріал виготовлення машинок – міцний пластик, який не ламається при активній грі та не викликає алергічних реакцій. Машинки прослужать довго, радуючи своїм яскравим дизайном та надійною конструкцією.

У кожному ящику міститься 576 штук інерційних машинок оптом, а вони упаковані по 12 штук у кожній коробці. Усього в упаковці представлено 4 види армійської техніки: вертоліт, вантажна машина, зенітний комплекс «Патріот» та ракетна установка. Така різноманітність дозволить дітям створювати різні сюжети та добре поринути у ігровий процес. Наші машинки виготовляються в Китаї, де використовуються найсучасніші технології та якісні матеріали. Вони відповідають усім вимогам безпеки та надійності, що підтверджується відповідними сертифікатами. Машинки рекомендовані для дітей віком від 3 років. Це ідеальний вік, коли діти вже досить дорослі, щоб насолоджуватись грою з машинками, але не надто вимогливими до деталей. Бренд Іграшки оптом відомий своєю надійністю та високою якістю продукції. Ми дбаємо про те, щоб наші іграшки приносили лише радість та веселощі дітям і водночас привносили елементи освіти та розвитку. Не проґавте можливість придбати оптом військову техніку для дітей, яка обов'язково знайде своїх покупців серед маленьких автомобілістів та любителів військових битв. Ці яскраві та цікаві машинки стануть справжнім хітом продажу у вашому магазині!

Купити пластмасові інерційні машинки Військової техніки оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK33-12

Характеристики

Кількість у ящику, шт
576
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Машинка
Довжина
120 см
Ширина
45 мм
Висота
60 мм
склад
Пластик
Харчування
Інерційне
Тип упаковки
коробка
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: EF46-7
34,40 ГРН
Довжина металевих поліцейських машинок Cite Police становить 8 см, а ширина 5 см. В ящику 768 шт, в дозі 384 штуки металевих машинок Поліція оптом дешево Україна, Одеса, 7 км

Налаштування

Меню