Категорії

Силіконові браслети від комарів спінери, що світиться N20-3

У ящику 410 штук дитячих браслетів від комарів, що світиться зі спинером оптом.

Довжина браслета складає 21 см, ширина 30 мм. Браслети кріпиться за принципом браслета лінійці, яка опоясує вашу руку.

Читати даліПоказувати менше
36,55 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 4.
Стан
Новий
Артикул:
N20-3
Бренд:
Опис

Дитячі силіконові браслети від комарів для дітей зроблені у вигляді популярних браслетів від смарт-годин Apple. У набір до браслета входить брошка з кріпленням для браслета. На брошці закріплено спинер, що світиться, з ефірною капсулою від комарів, яка прикрашена кольоровою наклейкою з тваринами. Брошка легко розбирається і ви можете змінити капсулу або ж поміняти батарейку в спинері, що світиться.

Довжина силіконового браслета від комарів становить 21 см, а ширина у центрі 30 мм. Кожен браслет від комарів запакований в індивідуальне впакування з вітражною вставкою.

Купити дитячі силіконові браслети від комарів спинери, що світиться оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дитячих браслетів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
N20-3

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Біжутерія оптом
Тип
Браслет
Довжина
20 см
Ширина
30 мм
склад
Силікон
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: 435S
5,59 ГРН
На сердечко нанесено зображення і напис на англійській Te Amo . Довжина сердечка пакетика 8 см, а довжина палички 15 см.
Артикул: 10-3AF
10,75 ГРН
Довжина паличок віяла з тканиною становить 21 см, а розмах дерев'яного віяла близько 37 см. У дешевому дерев'яному віялі використовується 22 дерев'яні пластини, прикрашені різьбленим орнаментом. До пластин кріпиться...

Налаштування

Меню