Категорії

Віяло дерев'яне з тканиною

Довжина паличок віяла з тканиною становить 21 см, а розмах дерев'яного віяла близько 37 см. У дешевому дерев'яному віялі використовується 22 дерев'яні пластини, прикрашені різьбленим орнаментом. До пластин кріпиться напівпрозора сітчаста тканина, прикрашена малюнком, як то, зірки, квіти, дракони та інші орнаменти.

Читати даліПоказувати менше
10,63 ГРН

Гуртові знижки

Кількість Ціна Ви економите
1200 10,20 ГРН 516,00 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
10-3AF
Бренд:
Опис

Віяло дерев'яне з тканиною оптом - це чудові аксесуари, які привернуть увагу як дітей, так і дорослих. Граючи з ними, діти не тільки отримають задоволення, але й розвинуть свою моторику та координацію рухів, а найголовніше це надійний потік холодного повітря у спекотний день.

Особливістю наших віялів є їхня висока якість і продуманий функціонал. Довжина паличок віяла з тканиною становить 21 см, що робить їх ідеальними для дитячих ручок. Розмах дерев'яного віяла близько 37 см, що надає йому елегантного та чудового вигляду.

Основою віяла є 22 дерев'яні пластини, кожна з яких прикрашена різьбленим орнаментом. Така прикраса додає віялу шарму та оригінальності. До пластин кріпиться напівпрозора сітчаста тканина, яка оздоблена різноманітними малюнками. Саме завдяки гарному орнаменту та оригінальним малюнкам на тканині, віяла з тканиною стануть захоплюючими іграшками для дітей. Вони зможуть подорожувати у світ фантазій, уявляючи, що віяло перетворюється на крило птаха. Крім того, віяла з тканиною також можуть використовуватися як аксесуари у театральних виставах або дитячих виставах. З їх допомогою діти зможуть створювати дивовижні образи та персонажі, роблячи свої виступи яскравішими та видовищними. І, звичайно ж, віяла з тканиною будуть чудовим подарунком на свята чи дитячі заходи. Вони можуть стати чудовими сувенірами для гостей чи приємним доповненням до дитячих подарунків.

Не пропустіть можливість придбати чудові віяла дерев'яні з тканиною оптом. Вони поєднують у собі красу та функціональність, приносячи радість та задоволення як самим дітям, так і їхнім батькам.

Купити дешеві дерев'яні віяла оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
10-3AF

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
6 років
Бренд
Сувеніри оптом
Тип
Віяло
Довжина
20 см
Ширина
35 см
склад
Дерево
Поліестер
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: SK15-5
65,88 ГРН
Довжина ручного вентилятора з мильними бульбашками Єдиноріжка Поні складає 23 см, ширина 7 см. У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів мильні бульки Єдиноріжка Поні....
Артикул: SK25-2
28,90 ГРН
Довжина ручного вентилятора Фламінго становить 15 см, ширина 7 см. Механічні вентилятори ручні виготовлені у вигляді рожевого, фіолетового та помаранчевого фламінго з чорними дзьобом та жовтими ніжками. У ящику 720...
Артикул: SK25-3
27,63 ГРН
Довжина механічного вентилятора Казкова поні складає 15 см, ширина 6.5 см. Механічні ручні вентилятори зроблені у вигляді фіолетового, рожевого і жовтого поні єдинорога Unicorn. У ящику 720 штуки ручних вентиляторів...
Артикул: SK25-4
24,65 ГРН
Довжина механічного вентилятора Лимон складає 13 см, ширина 6.5 см. Механічні вентилятори ручні виготовлені у вигляді жовтого лимона та зелених лопатей пелюсток. Ручка ручного вентилятора зроблена у вигляді колби з...

Налаштування

Меню