Категорії

Карнавальні костюми Super-Man Супер Мен 3D з м'язами EF45-14

У ящику 100 штук карнавальних костюмів Супермен із м'язами.

Костюм Super-Man має 2 розміри, в упаковці зібрано ростовка з 3 L, 3M.

Дитячі карнавальні костюми Супермена пошиті з поліестеру у червоному та синьому кольорі з чорними елементами. У комплект дитячого маскарадного костюма входить карнавальна ткана маска, футболка і штани.

Карнавальні костюми зроблені за технологією 3D. При виготовленні використовують поролонові вставки, що створюють видимість м'язів.

Читати даліПоказувати менше
170,00 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 3.
Стан
Новий
Артикул:
EF45-14
Бренд:
Опис

Попереду безліч свят, які не обходяться без веселих та яскравих карнавальних костюмів оптом. Уявіть захоплення вашої дитини, яка може відчути себе справжнім супергероєм, приміряючи карнавальний костюм Супермена з м'язами серії Super-Man 3D. Ці костюми спеціально створені для хлопчиків і дівчаток, які мріють відчути себе в ролі могутнього Супермена та поринути у світ супергероїчних пригод.

Наші карнавальні костюми оптом не просто одяг - це справжній ключ до фантастичного світу уяви та ігор, де кожна дитина стає центральним персонажем власних історій. Виготовлені із застосуванням передової 3D-технології, ці костюми відрізняються високим ступенем реалістичності. Поролонові вставки створюють вражаючу видимість накачаних м'язів, що дає дитині відчуття сили та впевненості у собі. Карнавальні костюми Super-Man 3D - це більше, ніж просто вбрання, це можливість для дитини розвивати акторські та рольові навички, беручи участь у різноманітних іграх та спектаклях.

Виготовлені з поліестеру високої якості, костюми міцні та довговічні, вони витримають навіть найактивніші дитячі забави. Матеріал добре дихає, що робить костюм комфортним навіть за тривалого носіння. Костюм виконаний у яскравих, насичених кольорах – червоному та синьому з елементами чорного, що підкреслює стильний та динамічний образ Супермена. У комплект входить не тільки костюм, що складається з футболки та штанів, але й маскарадна маска, яка завершує образ та додає загадковості.

Карнавальні костюми Super-Man 3D доступні у двох розмірах: M та L, що дозволяє підібрати ідеальний варіант для кожної дитини, починаючи з трьох років. Ми дбаємо про комфорт та безпеку матеріалів, щоб батьки могли бути впевнені: їхні діти граються з користю та задоволенням.

Карнавальні костюми оптом виготовлені в Китаї, країні, відомої своїми інноваціями в галузі карнавальної моди та творчості. Ці костюми ідеально підходять для масових закупівель, адже в кожній упаковці зібрані найзатребуваніші розміри. Завдяки стильному дизайну та якісному пошиттю карнавальні костюми Super-Man 3D стануть чудовим вибором для магазинів дитячих товарів та святкової атрибутики.

Пориньте з нами у світ яскравих фарб та незабутніх пригод! Костюми Super-Man - це ідеальний подарунок до дня народження, Нового року або костюмованого свята. Зробіть дитині подарунок мрії, подаруйте йому можливість стати справжнім супергероєм!

Ваша дитина неодмінно відчує себе неперевершено в наших карнавальних костюмах оптом, що дозволить їй виділитися на будь-якому святі, викликаючи посмішки та захоплення оточуючих. Super-Man 3D – це універсальна формула радості та натхнення для дітей та їхніх батьків. Відчуйте магію перетворення разом з нами!

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
EF45-14

Характеристики

Кількість у ящику, шт
100
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Marvel
Тип
Карнавальний костюм
склад
Поліестер
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: CK23-1
11,90 ГРН 19,13 ГРН
Потрібна заміна батарейок! Висота обідків ріжків становить 20 см. Ширина ріжок, що світяться, становить 17 см . У ящику 480 штук червоних великих ріжок оптом. В упаковці 12 штук ріжок чортика. Дитячі пластмасові...
Артикул: EF38-5
9,35 ГРН 17,85 ГРН
Потрібна заміна батарейок! Висота обідків ріжок червоних маленьких, що світяться, становить 15 см. У ящику 400 штук рогів, що світяться, маленьких оптом. Дитячі пластмасові обідки світиться зроблені у вигляді двох...
Артикул: S-386
85,00 ГРН
Костюм Пірата має 3 розміри в упаковці зібрано ростовка з 2 L, 2M, 2S. У ящику 100 штук карнавальних костюмів пірата розбійника оптом.

Налаштування

Меню