Категорії

Конструктори Будівельна техніка 8 в 1 100+ деталей L9-15

У ящику 96 штук конструкторів будівельної техніки оптом 8 в 1

В одному конструкторі в середньому 100 деталей. У набір входить 8 видів будівельної техніки, як тягач, бульдозер, грейдер, підйомний кран, транспортер, екскаватор, укладальник, цементовоз, навантажувач. Всі конструктори виконані в жовтому і чорному кольорі, серед деталей є колеса, що обертає, а також інші поворотні механізми будівельної техніки.

Читати даліПоказувати менше
133,30 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 8.
Стан
Новий
Артикул:
L9-15
Бренд:
Опис

Великий конструктор на 860 деталей складається з 8 маленьких конструкторів, кожен з яких складається з більш ніж 100 деталей, що дозволяє створити 8 унікальних і цікавих моделей будівельної техніки, або великий кар'єрний самоскид. Набір включає 8 різних видів будівельної техніки: тягач, бульдозер, грейдер, підйомний кран, транспортер, екскаватор, укладальник і цементовоз. Всі конструктори виконані в яскравих жовтому та чорному кольорах, що створює враження потужності та надійності. Кожен конструктор включає колеса, що обертаються, та інші поворотні механізми, які надають реалістичність іграшці і дозволяють дітям почуватися справжніми інженерами. Ці конструктори будуть чудовим вибором для молодих будівельників та любителів техніки.

Набір підходить для дітей віком від 6 років і стане чудовим подарунком для будь-якого хлопчика чи дівчинки, що цікавиться світом будівельної техніки. Конструктори допоможуть розвивати творче мислення, посидючість, дрібну моторику та просторову уяву.

Нараховуючи 96 штук у ящику, ви можете запропонувати ці конструктори не лише маленьким дітям, а й продавати їх оптом чи використати для організації дитячих свят. Конструктори виготовлені із безпечного пластику високої якості та відповідають усім вимогам безпеки. Так що не проґавте можливість придбати цей чудовий набір конструкторів будівельної техніки оптом 8 в 1 з більш ніж 800 деталями вже сьогодні!

Купити дитячі конструктори Будівельної техніки оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
L9-15

Характеристики

Кількість у ящику, шт
96
Країна виробник
Китай
Вік
6 років
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Конструктор
склад
Пластик
Кількість деталей
100+
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися

Налаштування

Меню