Категорії

Дитячі ляльки пупси Baby в пелюшки AMK6-22

Висота дитячих ляльок немовлят Пупс Baby становить 13 см, а ширина 6 см. В набір лялечки Пупсик входить немовля, пелюшка з пояском, пляшечка з соскою, акрилове яйце.

В ящику 192 шт, в дозі 96 штук ляльок пупсиків немовлят в пелюшках оптом Україна, Одеса, 7 км

Читати даліПоказувати менше
77,40 ГРН 94,60 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 3.
Стан
Новий
Артикул:
AMK6-22
Бренд:
Опис

Дитячі ляльки пупси зроблені з приємного пластику приємного на дотик. Маленька лялечка пупс Baby дуже нагадує немовля якого помістили в колисці у вигляді яйця. Пупс має великі красиві акрилові очі, які виглядають як справжні очі. У набір пупса входить кольорова пелюшка, в яку загорнутий немовля і пляшечка з соскою. Іграшка Пупс запакований в капсулу у формі яйця з рожевим дном і прозорої акрилової половинкою. В яйці колбі крім ляльки пупсика помістили пляшечку з соскою на якій зображений якийсь звір. В одній упаковці зібрано 12 штук пупсиків Baby три види ляльок-пупсів немовлят у різних пелюшках. Така лялька Пупс стане прекрасним подарунком для вашої дитини і дасть можливість вашій доньці пограти в матусю.

Висота дитячих ляльок немовлят Пупс Baby становить 13 см, а ширина 6 см. В набір лялечки Пупсик входить немовля, пелюшка з пояском, пляшечка з соскою, акрилове яйце.

Купити дитячі ляльки в кулі Пупси Baby в пелюшці з яйцем оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Міст Єкспрес, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення 25 долларів. Сабрина (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гироскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гиробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
AMK6-22

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Довжина
130 мм
Ширина
60 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню