Категорії

Дитячі ляльки Shopkins у конверті EF53-1

Висота кожної ляльки Shopkins складає 24 см, а ширина – 8 см.

Читати даліПоказувати менше
35,26 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
EF53-1
Бренд:
Опис

Дитячі ляльки з знаменитий мультфільм Shopkins. Ляльки мають різні волосся, заплетені в 2 кіски з гумками або розпущені і блакитні очі. Ляльки Шопкінси одягнені у кольорові пастельні сукні. Для подарункової версії дитячі іграшки ляльки Shopkins поміщені у картонний конверт.

Висота кожної ляльки Shopkins складає 24 см, а ширина 8 см. В упаковці зібрано 12 штук ляльок Шопкінс по 3 штуки кожного виду, які по-різному одягнені.

Купити дитячі ляльки Шопкінс Shopkins оптом та в роздріб з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення ляльок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
EF53-1

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Ширина
80 мм
Висота
24 см
склад
Акрил
Пластик
Поліестер
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню