Категорії

Дитячі ляльки Candylocks в пакетиках PA17-6

Висота лялечок становить 6 см, довжина волосся до 25 см.

В упаковці зібрано 12 штук лялечок з кольоровими волоссям.

Кожна лялька запечатана в індивідуальний пакет. В ящику 576 штук.

Читати даліПоказувати менше
59,50 ГРН 72,25 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 3.
Стан
Новий
Артикул:
PA17-6
Бренд:
Опис

Лялечки для дівчаток з довгими різнокольоровими волоссям заплетене в кіски. У наших лялечках Кандилокс використано два кольори, причому світло-русявий домінує над карамельними квітами. Довжина кісок Candylocks сягають до 15 см. В ящику зібрано три види лялечок Candylocks.

Висота лялечок становить 6 см, довжина волосся до 25 см. В упаковці зібрано 24 штук лялечок з кольоровими волоссям. Кожна лялька запечатана в індивідуальний пакет. В ящику 576 штук.

Купити дитячі ляльки Candylocks маленькі в пакетиках оптом з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом становить 25 долларів. Сабрина (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гироскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гиробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
PA17-6

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Довжина
60 мм
Ширина
40 мм
Висота
60 мм/250 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,63 ГРН 31,88 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
19,13 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню