Категорії

Дитячі ляльки Beauty Barbie and Ken P11-3

Висота ляльок Beauty складає 14 см, а ширина – 5 см.

У ящику 864 штук ляльок оптом. В упаковці 24 штуки ляльок Barb and Ken оптом.

Хлопчики Кен одягнені в сині та рожеві комбінезони. Хлопчики мають чорне волосся, сині очі, коричневі брови та рожеві чобітки. Ляльки Барбі одягнені рожеві, білі або червоні сарафани сукні. Ляльки мають акрилове волосся у білому та коричневому кольорі. Ніжки ляльок взуті в рожеві чобітки.

Читати даліПоказувати менше
34,40 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 24.
Стан
Новий
Артикул:
P11-3
Бренд:
Опис

Дитячі ляльки Beauty Barbie and Ken – ідеальний подарунок для вашої доньки чи синка! Ці ляльки не тільки є чудовою іграшкою, але також допомагають розвивати фантазію та креативність дитини.

Ляльки Beauty Barbie and Ken представлені двома персонажами: прекрасною Барбі та її вірним другом Кеном. Барбі одягнена в розкішні рожеві, білі або червоні сарафани, які привернуть увагу кожної дитини. Лялька має акрилове волосся у білому або коричневому кольорі, який можна розчісувати та укладати різними зачісками. Лялька оснащена взуттям – рожевими чобітками, які можна зняти та надіти знову.

Хлопчики Кен також одягнені в стильні комбінезони - сині та рожеві із зеленим орнаментом. Вони мають чорне волосся, сині очі та коричневі брови. Хлопчики також мають рожеві чобітки, щоб завжди бути модними і стильними.

Висота ляльок Beauty становить 14 см, а ширина – 5 см, що робить їх зручними для гри та легкими в керуванні. Вони ідеально підходять для маленьких дитячих рук.

У ящику ви знайдете 864 штуки оптом, а в упаковці – 24 штуки ляльок Barbie and Ken. Кожна лялька запечатана у подарунковій коробочці з вітражною вставкою. Це чудова пропозиція для тих, хто хоче придбати велику кількість ляльок за вигідною ціною. Ляльки Beauty Barbie and Ken - виготовлені в Китаї, одній з провідних країн-виробників іграшок. Якість матеріалів та виготовлення гарантовані. Рекомендований вік для гри з цими ляльками – від 3 років. Вони безпечні та розвивають у дитини дрібну моторику, координацію рухів та уяву.

Beauty Barbie and Ken – вибір сучасних батьків, які цінують якісні та красиві іграшки для своєї дитини. Не проґавте можливість порадувати свого малюка прекрасними ляльками!

Купити дитячі ляльки Барбі та Кен оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення ляльок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
P11-3

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Ширина
50 мм
Висота
140 мм
склад
Пластик
Тип упаковки
Window Box
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню