Категорії

Ляльки манекени Lovely Pets C8-1

У ящику 360 штук ляльок собачок вихованців Лавелі петс оптом. У ящику 6 кольорів зачісок.

Висота ляльки песика Lovely Pets становить 8 см, а ширина 7 см.

Читати даліПоказувати менше
66,65 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
C8-1
Бренд:
Опис

Дитячі лялечки зроблені у вигляді маленьких собачок дівчаток вихованців з яскравим волоссям. Лялечка собачка зроблена з софт пластику, який приємний на дотик і не ковзає в руках. Велика голова собачки вихованця прикрашена яскравим макіяжем і кольоровим акриловим волоссям, яке зібрано у хвостик. Ваша дитина може в будь-якому зручному місці робити зачіску собачки вихованцю Lovely Pets.

Висота іграшки собачка вихованець Lovely Pets становить 8 см, а ширина 7 см. Кожна лялечка запечатана в індивідуальну упаковку з вітражною вставкою.

Купити дитячі ляльки собачки вихованці Lovely Pets оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення ліхтарів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
C8-1

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Ширина
70 мм
Висота
80 мм
склад
Пластик
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: X4-2
27,95 ГРН 32,25 ГРН
У ящику 720 штук брелків ляльок Ромашка. Висота брелоки ляльки Ромашка становить 17 см, ширина 5 см. В упаковці 12 штук дитячих брелків ляльок оптом в чотирьох кольори: білий, фіолетовий, аквамарин і рожевий.
Артикул: MK22-2
39,56 ГРН
На одному аркуші зібрано 12 штук лялечок героїнь мультфільму казкові подружки Enchantimals, кожного виду по три штуки. Довжина дешевих лялечок Enchantimals на аркуші становить 10 см. Довжина тварин казкових ляльок...

Налаштування

Меню