Категорії

Собачка в сумочці Чихуахуа Chi Chi Love R56-2

У ящику штук заводних собачок у сумочці Чихуахуа Chi Chi Love мандрівниця

Висота робота собачки складає см, довжина см, а ширина

Читати даліПоказувати менше
352,60 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
R56-2
Бренд:
Опис

Дитячі іграшки на подарунок для дівчаток зроблені у вигляді робота плюшевого песика в образі Чихуахуа, відому також Chi Chi Love, яку помістили в сумочку перенесення в червоний і рожевий горошок. Сумочка має дві ручки. Собачка має кристалічні акрилові чорні очі та рожеві вушка.

Висота собачки складає 20 см. Ширина механічної іграшки собаки Чихуахуа Chi Chi Love складає.

Купити дитячі іграшки на подарунок дівчаткам Собачка в сумочці Чихуахуа Chi Chi Love оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дитячих іграшок Chi Chi Love на подарунок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого по оптовим цінам дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
R56-2

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
склад
Пластик
Харчування
Батарейки
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: k300-2
60,20 ГРН 86,00 ГРН
Висота м'якої плюшевої іграшки Гра в Кальмари складає 23 см, а ширина 20 см. У ящику 350 штук. У набір входить три іграшки у вигляді трьох видів солдатів squid game, як трикутник, квадрат, коло.
Артикул: k300-1
34,40 ГРН 64,50 ГРН
Висота м'якої плюшевої іграшки Гра в Кальмари складає 13 см, а ширина 9 см. У ящику 1200 штук солдат Кальмар У набір входить три великі м'які іграшки у вигляді трьох видів солдатів squid game, як трикутник, квадрат,...
Артикул: RUS67-2
118,25 ГРН
У ящику 250 м'яких іграшок Восьминіг великий 30 см із блиском. відпускається від 3 штук у випадкових кольорах. Діаметр іграшки антистресу Восьминіг перевертня становить 30 см, а висота 23 см.

Налаштування

Меню