Категорії

Світиться кулі Бобо Bobo на паличці 3 режиму 20 дюйма N14-1

Світиться кулі на паличка оснащені світловим led діодами в кількості 30 штук.

Довжина палички прозорою 70 см, довжина ручки 23 см. Діаметр кульки в спущеному вигляді становить 16 см, а в надутому до 35 см.

У ящику 500 штук куль Бобо оптом Україна, Одеса, 7 км

Читати даліПоказувати менше
20,64 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 50.
Стан
Новий
Артикул:
N14-1
Бренд:
Опис

Представляємо вам популярну іграшку і незамінний атрибут вечірньої та нічної прогулянки, який ви зможете купити оптом у нас, а в роздріб в будь-якому парку вашого міста.

Світиться кулі на паличці оснащені світловим led діодами в кількості 30 штук. Довжина палички прозорою 70 см, довжина ручки 23 см. Діаметр кульки 20 дюймів в спущеному вигляді становить 16 см, а в надутому до 45 см.

Світиться кулі Bobo працюють в трьох режимах - постійне світло, мерехтіння, повільне мерехтіння. Перемикання режимів світіння надувного кулі відбувається за допомогою перемикача на ручці, де також є відділ для трьох пальчикових батарейок, які в комплект поставки не входить.

У комплект набору повітряної кульки входить полівінілхлоридний куля Бобо діаметром 20 дюймів, трубочка прозора, ручка кольорова з світлодіодною стрічкою на 30 led діодів і утримувач кульки.

Купити світиться кулі на батарейках Bobo мерехтливі миготливі оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсел, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення світяться куль Бобо становить 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святому Валентину, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
N14-1

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Надувна кулька
Довжина
900 мм
Ширина
18 дюймів
Висота
900 мм
Діаметр
24 дюйми
склад
Пластик
Полівінілхлорид
Харчування
Батарейки
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися

Налаштування

Меню