Категорії

TOY MAGIC 3D Магічна дошка для малювання світиться 1681

Довжина 3D чарівної дошки для малювання складає 24 см, а ширина 19 см.

У ящику 48 штук дощок, що світяться, для малювання з окулярами віртуальної реальності.

Читати даліПоказувати менше
86,00 ГРН 129,00 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
1681
Бренд:
Опис

Дитячі дошки для малювання зроблені з прозорого пластику і мають пластикову підствоку. Ви можете малювати за допомогою 4 маркерів, які входять до комплекту поставки. Якщо активувати підсвічування дошки та надіти окуляри, то малюнок набуде 3D візуалізації. Працює 3D магічна дошка для малювання від 4 міні-пальчикових батарейок, які не входять у комплект поставки настільної гри.

Довжина дошки для малювання світиться складає 24 см, а ширина 19 см. Кожен набір для творчості запакований у подарункову картонну упаковку.

Купити дитячі набори для творчості Магічна 3D дошка для малювання оптом з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дерев'яних іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
1681

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Дитячі набори
Іграшка, що світиться
Так
Довжина
24 см
Ширина
200 мм
склад
Пластик
Харчування
Батарейки
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: HC12-1
129,00 ГРН
Крім ляльки Хэрдораблс ви можете знайти в упаковці і 3 аксесуари для ляльки, як те, ребень, колекційний постер, картка, наклейки, взуття, окуляри, ангельські крила, роликові ковзани, сумки, головні убори.

Налаштування

Меню