Категорії

Силіконові антистреси в подарунок Тварини R51-2

У ящику 288 іграшок антистрес Тварини подарунок. Кожен запакований в індивідуальний зіп пакет для зберігання.

Висота тварини становить 5.5 см, а ширина 7 см.

Читати даліПоказувати менше
40,85 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
R51-2
Бренд:
Опис

Гумові іграшки антистреси для дітей зроблені у вигляді силіконових тварин, яких сховали в подарунковій коробці зі стрічками. Якщо вивернути коробочку, то вийде тварина на п'єдесталі.

Загальна висота іграшки 13 см, висота тваринного 5.5 см, а коробочки 6 см. Ширина силіконового антистресу тварини становить 7 см. В упаковці 4 види тварин: пінгвін, пташеня, їжачки і жаба, які приховані в різнокольорових коробочка. Антистреси запечатані в пакетики з зіп замком, завдяки чому їх можна зберігати і після відкриття.

Купити дитячі іграшки подарунки антистреси Тварини оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсел, Укрпоштою. Мінімальне замовлення антистрес оптом становить 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святому Валентину, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
R51-2

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
Довжина
60 мм
Ширина
70 мм
Висота
130 мм
склад
Силікон
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: R38-5
6,45 ГРН
В ящику 1200 штук кульок м'ячиків липучок до стелі оптом Діаметр м'ячика липучку становить 6 см. В упаковці 10 штук кульок липучок оптом.
Артикул: s004
30,10 ГРН
У ящику 500 штук іграшок антистрес Pop It Heart Поп Іт Шестиугольник оптом зроблений у вигляді одноколірного шестикутника. На одному поп ит шестикутник зібрано 28 штук ляскаючих пупирок. Діаметр однієї пупиркі...

Налаштування

Меню