Категорії

Жіночі дзеркала косметичні Кристал PS26-3

Діаметр жіночих дзеркал з кристалом становить 7 см

Read moreПоказати менше
29,05 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 6 шт
Стан
Новий
Артикул:
PS26-3
Бренд:
rating Читати 3 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 3
Опис

Металеві жіночі дзеркальця зроблені з металу під сталь. Кришка дзеркальця прикрашена великим кольоровим напівпрозорим кристалом з гранями по краях. Дзеркальця мають два круглих дзеркальця коректування і загальне. Косметичне дзеркальце закривається за допомогою замка автомата.

Діаметр жіночих дзеркал з кристалом становить 7 см. В упаковці зібрано 30 дзеркал. Кожне дзеркальце упаковано в пухирчатою плівку.

Купити жіночі дзеркала косметичні під золото оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Міст Єкспрес, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення 25 долларів. Сабрина (Sabrina) оптом іграшки 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина,14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
PS26-3

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Біжутерія оптом
Тип
Дзеркала
Діаметр
70 мм
склад
Метал
Скло
Comments
Отзыв
rating 5
они упакованы в пупырку или насипью
відповідь: упакованы в пленку
rating 4
rating 5
а дешевые зеркала будут в этом году?
відповідь: уже нет
Вам також може сподобатися
Артикул: SK1-22
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 240 штук. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані у...

Налаштування

Меню