Категорії

Іграшки антистреси світиться фосфорні R38-2

У ящику 288 штук іграшок антистрес світяться м'ячиків фосфорних.

Діаметр іграшок антистрес становить 6 см. В упаковці 24 штуки в чотирьох кольорах.

Читати даліПоказувати менше
25,50 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
R38-2
Бренд:
Опис

Дитячі іграшки антистреси зроблені у вигляді м'якого м'ячика, який легко жмякайте, а також світиться в темряві завдяки фосфорним Світлонакопичувальні елементам. Зовнішня сторона кульки зроблена з м'якої гуми, яка дуже приємна на дотик.

При натисканні з'являється вм'ятина, яка швидко зникає. Діаметр кульки антистресу становить 6 см. В упаковці 12 штук іграшок антистрес світяться в шести кольорах: жовтий, синій, рожевий, фіолетовий, помаранчевий, рожевий і зелений.

Купити дитячі іграшки антистреси світиться оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсел, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення анітстрессов оптом становить 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святому Валентину, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
R38-2

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
Довжина
60 мм
Ширина
60 мм
Висота
60 мм
Діаметр
60 мм
склад
Силікон
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: R200-9
34,00 ГРН
У ящику 288 штук антистресів тварини. В упаковці 12 штук китайських іграшок оптом. Діаметр іграшки антистрес тварини становить 9 см.
Артикул: R53-10
27,63 ГРН
У ящику штук антистресів тропічних манго. В упаковці 12 штук китайських іграшок тягучок оптом. Діаметр іграшки антистрес Mango складає 9 см.
Артикул: R53-9
38,25 ГРН
У ящику штук антистресів персик у жовтому та рожевому кольорі. В упаковці 12 штук персиків китайських іграшок тягучок оптом. Діаметр іграшки антистрес Персик складає 9 см.
Артикул: R53-11
31,88 ГРН
У ящику штук антистресів капуста у зеленому та жовтому кольорі. В упаковці 12 штук персиків китайських іграшок тягучок оптом. Діаметр іграшки антистрес Персик становить 9 см.

Налаштування

Меню