Категорії

Дитячі антистреси Персик R53-9

У ящику штук антистресів персик у жовтому та рожевому кольорі. В упаковці 12 штук персиків китайських іграшок тягучок оптом.

Діаметр іграшки антистрес Персик складає 9 см.

Читати даліПоказувати менше
38,70 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 12.
Стан
Новий
Артикул:
R53-9
Бренд:
Опис

Дитячі іграшки антистреси зроблені у вигляді силіконового персика у рожевому та жовтому кольорі. За формою стрейч іграшка персик має проріз центром, а також зелені пелюстки. Кожен антистрес манго має додаткове упакування у вигляді білої сітки. При натисканні на персик він приємно перетікає до рук. Антистрес наповнений дрібними кінетичними кульками, які створюють масажний ефект, що зробило ці китайські антистреси трендовим товаром 2021 року.

Діаметр іграшки антистресу сквішу Персик складає 9 см. В упаковці 12 штук сквішів антистресів Персик оптом.

Купити китайські іграшки антистреси Персики оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення китайських іграшок антистресів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого по оптовим цінам дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
R53-9

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
Ширина
90 мм
Висота
40 мм
Діаметр
90 мм
склад
Силікон
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: R200-9
34,40 ГРН
У ящику 288 штук антистресів тварини. В упаковці 12 штук китайських іграшок оптом. Діаметр іграшки антистрес тварини становить 9 см.
Артикул: R53-10
27,95 ГРН
У ящику штук антистресів тропічних манго. В упаковці 12 штук китайських іграшок тягучок оптом. Діаметр іграшки антистрес Mango складає 9 см.
Артикул: R53-11
32,25 ГРН
У ящику штук антистресів капуста у зеленому та жовтому кольорі. В упаковці 12 штук персиків китайських іграшок тягучок оптом. Діаметр іграшки антистрес Персик становить 9 см.

Налаштування

Меню