Категорії

Тянучки пісок монстри Forzutos D4-1

У ящику 120 штук стрейч іграшок із піском у вигляді героїв коміксів Форзутос Мумія фараона. У ящику 4 види героїв антистресів.

Висота стрейчу тягучки Forzutos становить 16 см, а ширина 9 см. Кожна іграшка запакована в індивідуальний бокс.

Читати даліПоказувати менше
98,90 ГРН 124,70 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
D4-1
Бренд:
Опис

Дитячі силіконові іграшки зроблені за мотивами коміксів Forzutos серії мумії фараонів у вигляді чудовиськ мутантів, які захищають мумію фараона у чотирьох стихіях. Усередині іграшки наповнені антистатичними гранулами, які притягуються та схожі на мокрий пісок. Розтягнуть таку іграшку тягучку антистресу можна на 1.5 метра.

Висота стрейч антистресу Forzutos становить 16 см. Ширина 9 см. У наборі 4 штуки героїв у вигляді диявола, акули, горили, чужого. Кожен герой запакований у картонну коробку з вітражною вставкою та рекламними написами.

Купити дитячі іграшки антистреси тягучки пісок Forzutos оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою, Джастін.

Мінімальне замовлення оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
D4-1

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
Ширина
90 мм
Висота
160 мм
склад
Силікон
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: 435S
5,59 ГРН
На сердечко нанесено зображення і напис на англійській Te Amo . Довжина сердечка пакетика 8 см, а довжина палички 15 см.
Артикул: 10-3AF
10,75 ГРН
Довжина паличок віяла з тканиною становить 21 см, а розмах дерев'яного віяла близько 37 см. У дешевому дерев'яному віялі використовується 22 дерев'яні пластини, прикрашені різьбленим орнаментом. До пластин кріпиться...

Налаштування

Меню