Категорії

М'які іграшки танцююча сосиска ТіК-Ток Nobody Sausage C7-3

У ящику 300 штук м'яких іграшок танцює сосиска ТіК-Ток Nobody Sausage. У ящику 5 кольорів.

Висота іграшки приколу сосиска, що співає, становить 37 см, а ширина 25 см.

Читати даліПоказувати менше
150,50 ГРН
Стан
Новий
Артикул:
C7-3
Бренд:
Опис

Прикольні м'які іграшки, які стали трендами Тік-Тока, а також учасниками безлічі челенджів, вже завоювали популярність у підлітків. М'яка іграшка Сосиска Nobody Sausage є м'яким багетом з ручками і ніжками і великою акриловою чубчиком зачесаною на верх. На мордочці зображено посмішку та обов'язково атрибути дискотеки. Пошиті м'які іграшки оптом співоча сосиска з м'якого плюшу, а наповнена синтепоном.

Висота м'якої іграшки Сосиска, що танцює, становить 37 см, а ширина 25 см. У ящику 300 штук м'яких іграшок Nobody Sausage оптом. В наявності 5 кольорів.

Купити м'які іграшки оптом Танцююча Сосиска Nobody Sausage в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення ліхтарів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
C7-3

Характеристики

Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
М'яка іграшка
Ширина
25 см
Висота
35 см
склад
Тканина
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: k300-2
60,20 ГРН 86,00 ГРН
Висота м'якої плюшевої іграшки Гра в Кальмари складає 23 см, а ширина 20 см. У ящику 350 штук. У набір входить три іграшки у вигляді трьох видів солдатів squid game, як трикутник, квадрат, коло.
Артикул: k300-1
34,40 ГРН 64,50 ГРН
Висота м'якої плюшевої іграшки Гра в Кальмари складає 13 см, а ширина 9 см. У ящику 1200 штук солдат Кальмар У набір входить три великі м'які іграшки у вигляді трьох видів солдатів squid game, як трикутник, квадрат,...
Артикул: RUS67-2
118,25 ГРН
У ящику 250 м'яких іграшок Восьминіг великий 30 см із блиском. відпускається від 3 штук у випадкових кольорах. Діаметр іграшки антистресу Восьминіг перевертня становить 30 см, а висота 23 см.

Налаштування

Меню