Категорії

М'які іграшки Five Nights at Freddy/П'ять ночей з Фредді SK32-3

У ящику 360 штук м'яких іграшок П'ять ночей із Фредді П'ятниця 13. В одній упаковці 8 штук подарункових фігурок.

Середня висота м'якої іграшки FNaF складає 19 см.

Читати даліПоказувати менше
107,50 ГРН
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 2.
Стан
Новий
Артикул:
SK32-3
Бренд:
Опис

Пропонуємо вам колекцію м'яких іграшок Five Nights at Freddy, або П'ять ночей з Фредді, які стануть ідеальним подарунком для любителів цієї популярної дитячої гри. Усього в ящику у нас 360 штук м'яких іграшок, що дозволяє вам отримати їх оптом та створити неймовірну добірку для своїх маленьких шанувальників.

Кожна упаковка включає 8 штук подарункових фігурок, які будуть приємним сюрпризом для дітей. Висота м'якої іграшки FNaF складає 19 см, що робить їх ідеальними для ніжних обіймів та гри. Наша колекція включає персонажів з гри Five Nights at Freddy, а також сюжетні елементи, пов'язані з Хеллоуїном і П'ятницею 13. Ваші діти будуть у захваті від ляльок Freddy, Фредді Крюгер та інших персонажів, які гарантовано додадуть дозу адреналіну та веселощів у гру.

Вся іграшка виготовлена із безпечного для дітей матеріалу – м'якого плюшу, що забезпечує її довговічність та надійність. Ми також гарантуємо, що ці іграшки підходять для дітей віком від 3 років. Країна-виробник іграшок - Китай, що говорить про високий рівень якості та дотримання всіх стандартів безпеки. Не пропустіть можливість придбати ці унікальні м'які іграшки Freddy оптом для вашого магазину або подарувати їх своїм близьким. Не лише діти, а й їхні батьки будуть у захваті від такого незвичайного подарунка. Купуйте наші м'які іграшки Five Nights at Freddy оптом зараз та створіть незабутню атмосферу гри та веселощів!

Купити м'які іграшки П'ять ночей з Фредді Five Nights at Freddy оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення м'яких іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
SK32-3

Характеристики

Кількість у ящику, шт
360
Країна виробник
Китай
Вік
3 роки
Бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Висота
190 мм
склад
Плюш
Відгуки
Без коментарів

Залиште відгук

  • Fit:
  • Quality:
Опишіть цей продукт простими і короткими словами.
Завантажити зображення:
Перетягніть зображення сюди або натисніть, щоб завантажити.
Вам також може сподобатися
Артикул: k300-2
60,20 ГРН 86,00 ГРН
Висота м'якої плюшевої іграшки Гра в Кальмари складає 23 см, а ширина 20 см. У ящику 350 штук. У набір входить три іграшки у вигляді трьох видів солдатів squid game, як трикутник, квадрат, коло.
Артикул: k300-1
34,40 ГРН 64,50 ГРН
Висота м'якої плюшевої іграшки Гра в Кальмари складає 13 см, а ширина 9 см. У ящику 1200 штук солдат Кальмар У набір входить три великі м'які іграшки у вигляді трьох видів солдатів squid game, як трикутник, квадрат,...
Артикул: RUS67-2
118,25 ГРН
У ящику 250 м'яких іграшок Восьминіг великий 30 см із блиском. відпускається від 3 штук у випадкових кольорах. Діаметр іграшки антистресу Восьминіг перевертня становить 30 см, а висота 23 см.

Налаштування

Меню