Категорії

Кільця дитячі пластмасові P16-1

В упаковці зібрано 36 штук дитячих обручок безрозмірних. Всі кільця розміщені в рожевій коробці у формі серця з вітражною вставкою. Кільця прикрашають пластиковими фігурками тварин, квітів, популярних ляльок.

У ящику 160 упаковок або 5760 штук дитячих кілець пластмасових оптом.

Read moreПоказати менше
2,28 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 36 шт
Стан
Новий
Артикул:
P16-1
Бренд:
Опис

Дитячі кільця пластмасові – це унікальні аксесуари для дитячої гри, які обов'язково сподобаються вашим малюкам та принесуть їм масу радості та задоволення. У кожній упаковці знаходяться 36 штук кілець, а всього в ящику міститься 160 упаковок або 5760 штук дитячих кілець пластмасових оптом.

Одна з головних переваг цих кілець – безрозмірність. Вони підійдуть на будь-які пальчики, що дозволить використовувати їх навіть у ранніх віках. Крім того, кожна каблучка прикрашена пластиковими фігурками тварин, квітів та популярних ляльок, що робить їх ще більш привабливими для дітей.

Упаковка у вигляді рожевої коробки у формі серця з вітражною вставкою додасть особливого шарму цим кільцям. Такі аксесуари можуть бути чудовою прикрасою для дитячих вечірок, карнавалів або просто для ігор вдома. Малюки будуть у захваті від цих яскравих та барвистих прикрас, які чудово доповнять їхнє вбрання.

Кільця виконані з якісної пластмаси, що гарантує їхню довговічність та безпеку у використанні. Вони не ламатимуться або викликатимуть подразнення на шкірі, а також не залишать слідів на пальцях. Завдяки цьому, ваша дитина зможе насолоджуватися грою зі своїми друзями або самостійно, не турбуючись про можливі проблеми чи неприємності. Крім того, ці дитячі каблучки можуть бути чудовим подарунком для маленької модниці. Вони чудово доповнять її образ та дозволять виділитися серед однолітків. Кристали, стрази та інші декоративні елементи на колечках додадуть їм вишуканості та блиску, а також розвивають смак та почуття краси у вашої дитини.

Дитячі кільця пластмасові виготовляються із безпечних матеріалів та відповідають усім стандартам якості. Вони універсальні, комфортні в носінні і є чудовим вибором для маленьких модниць. Не пропустіть можливість порадувати свою дитину барвистими та стильними аксесуарами, які стануть справжньою прикрасою для її ігор та повсякденного життя!

Купити кільця дитячі безрозмірні пластмасові оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення дитячих каблучок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P16-1

Лист даних

вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Дитячі каблучки
Діаметр
20 мм
склад
Метал
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню