Категорії

Герої Batman V Supermen зі зброєю на блістері 7086

У ящику 96 штук героїв Марвел Супермен та Бетман зі зброєю

Довжина пластмасових фігурок героїв Supermen та Batman складає 16 см, а ширина 6 см.

Read moreПоказати менше
62,25 ГРН . 78,85 ГРН
-16,60 ГРН
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 2 шт
Стан
Новий
Артикул:
7086
Бренд:
Опис

Пластмасові фігурки супергероїв за мотивами коміксів Марвел Supermen та Batman зроблені з детальним литтям кожного елемента одягу. Кожна фігурка комплектується зброєю героя. У Бетмана та Супермена рухлива голова, руки, ноги, а також можна зняти плащ.

Висота пластмасової фігурки Marvel складає 16 см, ширина 6 см. Кожна фігурка запакована в індивідуальний прозорий блістер.

Купити дитячі фігурки героїв Марвел Супермен та Бетман оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
7086

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Ширина
60 мм
Висота
160 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D12-6
Діаметр м'ячика стрибунець в банку становить 3.5 сантиметрів. У банку зібрано 5 кольорів маленьких стрибунців, як то, оранжевий, синій, жовтий, рожевий, червоний, які прикрашені білими вкрапленнями, що нагадують хмари...

Налаштування

Меню