Категорії

Гра Водяна гра кільцекид Русалка N4-3

В упаковці 24 штук кільця у воді морські. У ящику 384 штуки кільцебросів Русалки.

Висота іграшки кільцекида Русалка складає 11 см, а ширина 6 см.

Read moreПоказати менше
24,90 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 24 шт
Стан
Новий
Артикул:
N4-3
Опис

Дитячі іграшки зроблені у вигляді кільця іграшки у воді приставки із зображенням дівчат русалок. Керується кільця у воді за допомогою двох кнопок, які є насосом для підйому кілець.

Висота іграшки кільця у воді становить 11 см, а ширина 6 см. В упаковці зібрано 24 штуки іграшок у синьому, зеленому, фіолетовому та зеленому кольорах.

Купити дитячі іграшки кільцекиди Русалка оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N4-3

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Кільцекид
довжина
110 мм
Ширина
60 мм
Висота
110 мм
склад
Акрил
Управління
Механічне керування
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...
Артикул: SK1-16
Довжина героїв Minecraft складає від 6 до 12 см, ширина від 2.5 до 6 см. У ящику 240 блістерів по 4 штуки героїв Майнкрафт, які комплектуються зброєю, як промінь, меч, палиця, кирка, диски та інші. Всі набори...

Налаштування

Меню