Категорії

Дитяча настільна гра "Дитяча російська рулетка" Пума

У ящику 240 штук дитячих іграшок приколів зубастик Пума. В упаковці 6 штук дитячої рулетки Зубата Пума в рожевому та синьому кольорі.

Довжина іграшки атракціону Зубастик Пума становить 15 см, а ширина 13 см. Зубастик оснащений 12 верхніми зубами та 11 нижніми зубами. Коли ви натискаєте на зуб він опускається і щелепа може закритися злегка прикусивши палець або не зрушать. Все залежить від везіння гравця.

Read moreПоказати менше
103,75 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 6 шт
Стан
Новий
Артикул:
P17-18
Опис

Представляємо вам дитячу настільну гру "Дитяча руська рулетка" - зубасту Пуму, яка обов'язково стане головним залученням на ваших дитячих святах та веселих вечірках! В упаковці з 6 штук, ви знайдете незвичайних, смішних зубастиків у рожевому та синьому кольорі.

Кожна іграшка-атракціон має довжину 15 см та ширину 13 см, тим самим легко поміщається в руку дитини. Зубастик Пума забезпечений не тільки 12 верхніми зубами, а й 11 нижніми зубами, що робить його ще більш кумедним та цікавим. Функціонал цієї іграшки — один із найцікавіших моментів. Коли дитина натискає на зуб, вона опускається, і щелепа може трохи закритися, прикусивши палець. Однак все залежить від везіння гравця! Поки зуби не зрушать, дитина залишається в грі, але якщо зуби змістяться, то Пума кусає палець, викликаючи захоплені крики та сміх дітей!

У ящику з іграшками налічується цілих 240 штук дитячих іграшок-приколів, щоб кожна дитина мала змогу взяти участь у грі. Країна-виробник – Китай, що гарантує високу якість та надійність гри. Для дітей від 3 років і старше, ця гра стане відмінним заняттям на дитячому святі, у дитячому садку або просто у родинному колі та друзів. Вона розвиває логіку, моторику, а також допомагає дітям навчитися грати та співпереживати іншим учасникам.

Купуючи настільну гру "Дитяча російська рулетка" - Зубастик Пума, ви подаруєте дітям незабутні моменти радості, сміху та веселощів. Не пропустіть можливість порадувати своїх дітей та замовити цю кумедну гру прямо зараз за вигідною ціною!

Купити іграшки дитячі Зубастик оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P17-18

Лист даних

Количество в ящике, шт
240
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
Тип
Прикол
довжина
150 мм
Ширина
130 мм
Висота
100 мм
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: P4-7
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-5
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. В одній коробці зібрано 16 окремих конструкторів по 50...
Артикул: SK17-16
У ящику 576 штук дитячих конструкторів танків оптом. В упаковці 12 штук пластмасових конструкторів тракторів з ковшами у 6 моделях у зеленому, салатовому, помаранчевому, червоному, синім та жовтому кольорах. Середня...

Налаштування

Меню